Vitor Pereira Brezilya'yı da karıştırdı! Yerden yere vuruluyor...
29.03.2022

1/11
Sezon başında Ali Koç tarafından Fenerbahçe'nin başına getirilen Portekizli hoca Vitor Pereira, olumsuz sonuçların ardından 17. haftadan sonra görevden alındı. Sıkça eleştirilen Pereira, Brezilya'nın Corinthians takımının başına geçti. Portekizli hoca, 6. haftanın ardından Brezilya'yı da karıştırdı. İşte Brezilya'da yerden yere vurulan Pereira'nın tercihi...

2/11
Sezona Vitor Pereira önderliğinde şampiyonluk parolasıyla giren Fenerbahçe, Portekizli hocanın sıkça eleştirilen sistem ve oyun anlayışı sebebiyle 17. haftanın ardından görevine son vermişti.

3/11
PEREİRA F.BAHÇE İLE 25 MAÇA ÇIKABİLDİ

Fenerbahçe ile bu sezon 25 maça çıkan Vitor Pereira, 11 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 7 beraberlik almıştı. Deneyimli hoca, oyun içinde verdiği kararlar ve oyuncularla yaşadığı sorunlar sebebiyle istikrarlı bir çizgi yakalayamamış ve Aralık ayında görevinden ayrılmıştı.

4/11
BREZİLYA'DA ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Fenerbahçe'den ayrılık sürecinde üçlü savunması nedeniyle yoğun eleştiriler alan Vitor Pereira, yeni takımı Corinthians'ta sistem değiştirdi.

5/11
Portekizli teknik adam, Brezilya ekibi ile çıktığı 6 maçta da sahada dörtlü savunma ile yer aldı. Ancak oyuna müdahale ederek maç içinde zaman zaman üçlüye döndü.

6/11
PAULİSTA LİGİ'NE VEDA ETTİ

Yani Fenerbahçe'deyken asla taviz vermediği üçlü savunma sistemi, artık Pereira'nın ikinci tercihi oldu. Öte yandan Brezilya'da toplam 6 maça çıkan deneyimli çalıştırıcı, önceki akşam oynanan yarı final maçında ezeli rakibi Sao Paulo'ya 2-1 kaybederek Paulista Ligi'ne veda etti.

7/11
6 MAÇTA 3 GALİBİYET

Pereira şu ana kadar oynadığı 6 resmi maçta normal sürede sadece 3 galibiyet elde edebildi. Brezilya basınında Portekizli hocanın özellikle takımı üçlüye döndürdüğü dönemlerde oyunun kötü olduğuna vurgu yapılıyor.

8/11
Adı Everton başta olmak üzere birçok büyük takımla anılan ancak Corinthians'a imza atan Pereira, henüz Brezilya Serie A başlamadan büyük eleştiriler alıyor...

9/11
Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin dünya yıldızı Mesut Özil ile anlaşamadığı ve bu yüzden takımda kamplaşmaya gidildiği iddia edilmişti.

10/11
Mesut Özil bazı maçlarda oynatmayan Vitor Pereira, verdiği kararlar sebebiyle çokça eleştirilmişti.

11/11
Fenerbahçe'de yeni sezon için teknik direktör adayları arasında adı geçen Joachim Löw için Alman basınından farklı bir iddia geldi. Deneyimli çalıştırıcının Avusturya Milli Takımı'ndan gelen teklifi düşünme aşamasında olduğu açıklandı.

Avusturya'nın Galler'e 2-1 yenilerek Dünya Kupası vizesi alamaması sonrasında teknik direktör Franco Foda'nın yolun sonuna geldiği vurgulanan haberde hemen Löw ile temas kurulduğu ve yanıt beklendiği açıklandı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.