Bomba iddia! Mesut Özil siyasi görüşü yüzünden kovuldu
26.03.2022

1/7
Fenerbahçe yönetimi kısa bir açıklama ile Mesut Özil ile Ozan Tufan’ı kadro dışı bıraktı… Herhangi bir detay, herhangi bir neden bildirmedi. (Kaynak: Fotospor)

2/7
Sonra sosyal medyada, Mesut Özil’in İsmail Kartal’a küfür ettiği, hakaret ettiği, Ozan Tufan’ın oyuna geç alındığı için hocasına sitem ettiği için kadro dışı bırakıldığına dair dedikodular yayıldı.

3/7
Fenerbahçe yönetimi de Mesut Özil de bu iddialara cevap vermedi. Ancak Mesut’un kadro dışı kalmasıyla ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor.

4/7
* Aslında sadece Mesut Özil kadro dışı bırakılacaktı. Ozan Tufan tepkiler az da olsa dağılsın kafalar karışsın diye yanına eklendi.

5/7
* Mesut Özil’in kadro dışı bırakılması nedeni saha içi nedenler ya da İsmail Kartal’la kavgası değildi. Siyasi görüşü de etkili oldu.

6/7
* Uğur Dündar’ın Yüksek Divan Kurulu üyeliğini açıkladığı gün bilerek seçildi. Fenerbahçe camiasının Dündar’ın açıklamalarına konsantre olmaması istendi.

7/7
* Ali Koç daha gelmeden Mesut Özil’in ticari bağlantılarını biliyordu. Arsenal’da yılda 15 milyon Euro’ya yakın kazanırken Fenerbahçe’ye sadece 3.5 milyon Euro’ya gelmeyi kabul ettiğinde zaten ticari işlerine devam edeceğini kabul etmişti.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.