Dünya basını Mesut Özil'i konuşuyor!
25.03.2022

1/14
Fenerbahçe'de gündüz saatlerinde yaşanan flaş gelişmede takımın yıldız futbolcularından Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı. Geçen sezonun devre arasında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'den transfer edilen Mesut Özil'in kadro dışı kararı sonrası çarpıcı manşetler attı.

2/14
FENERBAHÇE'NİN KADRO DIŞI AÇIKLAMASI!

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır.“ ifadelerine yer verildi.

3/14
Sarı-lacivertliler, geçen sezonun devre arasında Arsenal'dan Mesut Özil'i kadrosuna kattı. Transfer dünyada büyük ses getirirken, Türkiye'de de Fenerbahçe taraftarı sevince boğuldu. Yıldız oyuncuyu karşılamak için taraftarlar havaalanına akın etti.

4/14
Mesut Özil, Fenerbahçe'deki ilk basın toplantısında, “Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Fenerbahçe için rüya, benim için hayaldi. İki taraf için muhteşem bir birliktelik olacak. Yeteneğimle takıma faydalı olacağıma inanıyorum. Umarım başarılı bir sezon geçiririz.“ ifadelerini kullanmıştı.

5/14
Mesut Özil, Fenerbahçe'de ilk resmi maçına 2020-21 sezonunun 23. haftasında Hatayspor karşısında çıktı. Geçen sezon ligde 10 maça çıkan Mesut, Türkiye Kupası'nda ise 1 maça çıktı.

6/14
Sarı-lacivertli formayla toplamda 11 maçta forma giyen 33 yaşındaki yıldız oyuncu 1 asist yaptı. Mesut, ilk sezonunda sakatlık ve antrenman sakatlığı nedeniyle 11 maçta forma giymedi.

7/14
BU SEZON 26 MAÇTA 9 GOL!

Mesut Özil, 9 golle bu sezon Fenerbahçe adına en golcü isimler arasında yer aldı.

8/14
Süper Lig, Avrupa Ligi ve Avrupa Ligi elemelerinde 26 maça çıkan yıldız oyuncu 9 gol atarken 2 asist yaptı. Mesut Özil bu sezon 16 maçta forma giymedi.

9/14
2 DERBİDE DE GOL ATTI!

Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe adına derbilere çıkan isim oldu. Deneyimli oyuncu, Galatasaray deplasmanında takımının ilk golünü atarken, Kadıköy'deki Beşiktaş maçında da fileleri sarsmayı başardı.

10/14
DÜNYA BASININDAN MESUT ÖZİL MANŞETLERİ

The Athletic:
“Mesut Özil kadro dışı kaldı. Özil geçen sezon Fenerbahçe'nin ligi 3. sırada bitirmesine yardımcı olmuştu.“

11/14
Mirror: “Özil uzaklaştırıldı. Mikel Arteta'nın kadroya almamasından sonra Mesut Özil Fenerbahçe'ye katıldı. Maç kondisyonu olmadığı ligde görüldü ve Fenerbahçe'de 10 maçta 1 asist yaptı.“

12/14
“MESUT ÖZİL BALTALANDI“

The Sun:
“Mesut Özil baltalandı. Mesut Özil bilinmeyen bir nedenden dolayı kadro dışı bırakıldı.“

13/14
“ARSENAL'DEKİ GİBİ...“

L'Equipe:
“Fenerbahçe'ye geldikten 1 yıl sonra kadro dışı bırakılan Mesut Özil, yeniden Arsenal'daki gibi takımdan ihraç edildi.“

14/14
“MESUT ÖZİL YENİDEN KADRO DIŞI“

AS: “Mesut Özil yeniden kadro dışı... Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör ekibiyle birlikte eski Real Madrid oyuncusu Mesut Özil'in A takımla antrenman yapmayacağını açıkladı.“


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.