Başkan Ali Koç 'Sen kimsin?' diye sordu, genç futbolcunun sevgilisi çıktı! Güldüren diyalog
18.03.2022

1/6
Fenerbahçe kulübü 6 genç futbolcusuyla sözleşme uzattı. Gözler törendeki yıldızların üzerindeydi. Törenin sonunda ise genç futbolcunun sevgilisini tanımayan Başkan Ali Koç'un diyaloğu izleyenleri güldürdü.

2/6
Fenerbahçe Kulübü, Başkan Ali Koç'un da katılımıyla Arda Güler, İsak Vural, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya, Ertuğrul Çetin ve Melih Bostan ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ferdi Kadıoğlu'nun kız arkadaşını tanımaması gülüşmemelere sebep oldu.

'İyi ki Fenerbahçe'

Fenerbahçe'de bu sezon muhteşem bir performans sergileyen Ferdi Kadıoğlu sözlerine 'İyi ki Fenerbahçe' diyerek başladı. Genç oyuncu konuşmasına şu şekilde devam etti: “4 yıl önce buraya küçük bir çocuk olarak geldim. Savaşmaya hazırım. Burada kupalar kazanmak istiyorum ve bunun için her şeyimi vereceğim.“

3/6
A Milli Takım cevabı

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Takım aday kadrosuna davet edilip edilmeyeceği ile ilgili gelen soruya ise, “Şu anda sakatlığım devam ediyor. Milli takıma gidebilir miyim, bilmiyorum. Göreceğiz. Umarım en kısa sürede tekrardan fit durumda olurum. Bu konu hakkında bir şey söyleyemem“ şeklinde cevap verdi.

4/6
Ali Koç: Sen kimsin?

İmza töreninin ardından toplu fotoğraf çekimine geçildi. Sadece futbolcuların çekildiği sırada yakınları sahneyi terk etti. O sırada Ali Koç davetlilerle ilgilenirken bir kıza 'Sen kimsin?' diye sordu.

5/6
''Aferin Ferdi'

Ali Koç cevap olarak 'Ferdi' karşılığını aldı. Soru sorduğu kişinin Ferdi'nin kız arkadaşı olduğunu öğrenince 'Aferin Ferdi' dedi. Bu diyalog futbolcular arasında gülüşmelere sebep oldu.

6/6


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.