Arda Güler'e övgüler: "Alex'ten ötesi olur"
09.03.2022

1/7
Fenerbahçe'de 16 yaşında forma giymeye başlayan Arda Güler artık 17 oldu… Oyuna her girdiğinde farkını ortaya koyuyor...

2/7
G.BİRLİĞİ'NDEKİ HOCASI ANLATTI

Öyle ki kadrodan çok, Arda Güler'in 11'de olup olmayacağı merak ediliyor. Son olarak Trabzonspor maçında tribünler oyuna girmesi için hep bir ağızdan onun adını haykırdı. İsmail Kartal ve ağabeyleri onu koruma altına alıyor. Arda'yı, G.Birliği'nde forma giydiği dönemden antrenörü Erol Tokgözler'e soruldu. İşte futbola adım attığı ilk günlerine tanıklık eden hocasının ağzından genç yetenek:

3/7
“ARSENAL VE BAYERN'DEN TEKLİFLER VAR“

Ben Arda'nın Türkiye'de kalacağını çok düşünmüyorum. Arsenal ve Bayern Münih'ten teklifler olduğunu biliyorum. Her geçen maç bu takımların sayıları artacaktır.

4/7
“20-30 MİLYON EUROLAR ÇOK SIRADAN KALIR“

Arda için 20-30 milyon Euro'lar çok sıradan kalır. Onun için 'iyi futbolcu' demek yetmez. O özel ve problem çözen bir oyuncu.

5/7
“ALEX'TEN ÖTESİ OLABİLİR“

Fenerbahçe taraftarı için Alex'ten ötesi olabilir. Top henüz ayağına gelmeden 2- 3 pozisyon sonrasını düşünüyor. 6, 8, 10… Üçünü de bir arada oynuyor gibi bir durumu var. Arda, gurbetçi olsaydı Mesut Özil gibi A Milli Takım'a almak mümkün olmazdı.

6/7
“İSMAİL KARTAL'A PİYANGO VURDU“

Erol Tokgözler, Arda'yı Fenerbahçe A Takımı ile sahada ilk gördüğünde çok duygulandığını belirtip şunları söyledi: “Arda'nın eski hocası olmama rağmen benim bile hayatım değişti. İsmail hocanın bu seneki vizyonu zaten o genç oyunculara zaman vermesi. Hocaya piyango çıktı. Arda, İsmail Kartal için büyük bir şans.“

7/7
3 YILLIK İMZA

Genç yeteneği Arda'yı kaybetmek istemeyen F.Bahçe elini çabuk tuttu. Sözleşmesi 2023'te bitecek 17 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık imza attırdı. Resmi açıklama daha sonra yapılacak. (Sabah)


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.