Transfer gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Kim Min-jae'yi 5 dev kulüp izledi
08.03.2022

1/13
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile kozlarını paylaştı ve maç 2-2 berabere bitti. Zorlu derbi karşılaşmasının ardından bu maçtaki Kim Min-jae gerçeği ortaya çıktı. Avrupa'nın 5 büyük kulübünün sarı lacivertlilerin Güney Kore'li yıldızı Kim'i izlediği belirtildi. İşte o dev takımlar ve tüm detaylar...

Fenerbahçe - Trabzonspor derbisinin ardından bu maçtaki Kim Min-jae gerçeği ortaya çıktı. Avrupa'nın 5 büyük kulübünün sarı lacivertlilerin Güney Kore'li yıldızı Kim'i izlediği belirtildi. İşte o dev takımlar ve tüm detaylar... (Sabah)

2/13
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor ile kozlarını paylaştı ve maç 2-2 berabere bitti.

3/13
Trabzonspor maçına gösterdiği müthiş performansla Kore'li yıldız oyuncu Kim Min-Jae damga vurdu.

4/13
Zorlu derbi karşılaşmasının ardından ise bu maçtaki Kim Min-jae gerçeği ortaya çıktı.

5/13
Avrupa'nın 5 büyük kulübünün sarı lacivertlilerin Güney Kore'li yıldızı Kim'i izlediği belirtildi.

6/13
Portekizli gazeteci Pedro Sepulveda, Kim Min Jae'yi Fenerbahçe - Trabzonspor maçında Porto, Tottenham, Chelsea, Arsenal ve Juventus'un izlediğini yazdı.

7/13
Ayrıca Sepulveda haberin detayında, Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao'nun gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan Mbemba'nın yerine Kim Min-jae'yi değerlendirebileceğini belirtti.

8/13
TRABZONSPPOR MAÇINDA REKOR KIRDI

Trabzonspor maçında çok kritik müdahalelerde bulunan Kim, karşılaşmanın 90+6. dakikasında attığı deparla maçın kaderini belirleyen isim oldu. Trabzonspor ceza sahası çevresinden koşmaya başlayan Kim Min-Jae, 60 metreyi 8 saniyede koştu ve müdahalesiyle muhteşem bir hamle yaptı.

9/13
2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Sarı-Lacivertli ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki stoper bu sezon 34 maçta forma giydi.

10/13
KIM MIN-JAE KİMDİR?

Min-jae Kim, 15 Kasım 1996'da Güney Kore'nin Tongyeong şehrinde dünyaya geldi.

11/13
Futbol hayatına Suwon'da başlayan Min-jae Kim, 2016'da Yonsei'ye transfer oldu. Kariyerinde ilk çıkışını Jeonbuk Hyundai Motors takımıyla yapan Min Jae-Kim 2 sezonda 60 maça çıktı. Kim, bu performasından sonra Milli Takıma seçilmeyi başardı.

12/13
2019 Ocak transfer döneminde 5.25 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin Ligi ekiplerden BJ Guon'a transfer oldu. Çin'de toplamda 59 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu birçok Avrupa ekibinin de radarına girdi.

13/13
Tottenham'da görev yaptığı sürede Jose Mourinho'nun Kim Jae Min'i takımda görmek istediği fakat o dönem Beijing Guoan'ın satmak istemediği 1.90 boyundaki Min-jae Kim, 2020 yılında Juventus scout ekibinin de dikkatini çekmişti.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.