Ali Koç'tan 30 yaşındaki orta sahaya 3 yıllık sözleşme
05.03.2022

1/7
Vitor Pereira yönetiminde sezona başlayan Fenerbahçe'de beklenen performans gösterilemeyince göreve sezon sonuna kadar İsmail Kartal getirildi. Başkan Ali Koç ve kurmaylarının gelecek sezon futbol yapılanması kapsamında çalışmalarına hız verdiği dönemde sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

2/7
Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Kulübü, 30 yaşındaki Viktor Claesson ile görüşmelerini hızlandırdı. Sarı-lacivertli kulübün İsveçli oyuncuya 3 yıllık bir sözleşme teklif ettiği öğrenildi.

3/7
Rusya temsilcisi Krasnodar'da forma giyen tecrübeli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Viktor Claesson'un Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından takımda bulunan diğer yabancı futbolcularla birlikte takımdan ayrılmaya karar verdiği vurgulandı. Krasnodar'ın Viktor Claesson'a yaptığı sözleşme teklifinin de oyuncu tarafından reddedildiği kaydedildi.

4/7
Fenerbahçe'nin bu gelişmeler sonrasında Viktor Claesson ile yeni bir görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. Görüşmede maaş ve bonus maddeleri üzerinde bir müzakere yapıldığı vurgulandı. İsveçli sol kanat oyuncusunun sarı-lacivertlilerden süre talep ettiği öğrenildi.

5/7
Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösterilen Viktor Claesson, daha önce 56 kez İsveç A Milli Futbol Takımı forması giydi. 30 yaşındaki oyuncu bu süreçte rakip fileleri 12 kez havalandırma başarısı gösterdi.

6/7
IFK Varnamo altyapısında profesyonel kariyerine başlayan Viktor Claesson daha sonra Elfsborg'a gitti. Krasnodar, 2016-2017 sezonu devre arasında 2 milyon euro ödeyerek tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kattı.

7/7
Rusya'da devam eden ligde şu ana kadar 20 maçta süre alan Viktor Claesson bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. İsveçli oyuncu takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.