Fenerbahçe'den tarihi transfer! Rusya Ukrayna savaşı sonrası ayrılık kararı...
02.03.2022

1/15
Ukrayna'yı işgal girişimine başlayan Rusya'ya tepkiler devam ediyor. UEFA ve FIFA aldığı yaptırım kararlarının ardından Rus takımlarını organizasyonlardan men etti. Yaşanan gelişmeler sonrası futbolculardan tepki kararları geliyor. Tarihi bir transfere imza atmak isteyen Ali Koç, Rusya'dan ayrılma kararı alan İsveçli yıldız için harekete geçti. İşte son dakika transfer haberinin detayları...

2/15
RUSYA UKRAYNA SAVAŞINDA SON GELİŞMELER

Rusya'nın açtığı savaş sonrası Ukrayna'dan Polonya'ya geçmek isteyenlerin merkezi haline gelen Lviv Tren İstasyonu'nda hareketlilik devam ediyor. Savaş mağdurlarının akın ettiği istasyonda, çok sayıda gönüllü, durmaksızın sıcak içecek ve yiyecek ikramında bulunuyor.

3/15
Lviv ve çevre şehirlerden çok sayıda insanın işlerini bırakarak buraya geldiğini vurgulayan gönüllü Andrii Andriiuk, “Tüm bu insanlar sadece birbirlerine yardım edebilmek için buraya geliyor. Ayrıca farklı ülkelerden çok sayıda insan da buraya gelerek bize destek veriyor.“ ifadelerini kullandı.

22.00'den 06.00'ya kadar sokağa çıkma yasağının uygulandığı şehirde, çok sayıda kişi, geceyi istasyonun dışında yakılan ateşlerin çevresinde toplanarak geçiriyor.

4/15
UEFA'DAN SPONSORLUK ANLAŞMASINI SONLANDIRDI!

UEFA, Rus enerji şirketi Gazprom ile arasındaki sponsorluk anlaşmasını sonlandırma kararı aldı.

UEFA'dan yapılan açıklamada, derhal yürürlüğe giren kararın UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA milli takım organizasyonları ve 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası dahil mevcut tüm anlaşmaları kapsadığı belirtildi.

5/15
UEFA VE FIFA'DA RUSYA YAPTIRIM KARARLARI

Ukrayna'yı işgale başlayan Rusya'ya tepkiler devam ediyor. EuroLeague, FIFA ve UEFA, Rusya Milli Takımı ve Rus takımlarına yaptırım kararları alarak turnuvalardan men etme kararı aldı.

6/15
RUSYA'DA OYNAYAN FUTBOLCULARDAN TEPKİLER GELİYOR

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Rusya'daki kulüplerin ve futbolcuların geleceği de tartışma haline gelirken Rusya'da forma giyen futbolculardan da flaş kararlar gelmeye devam ediyor.

7/15
F.BAHÇE'DEN TARİHİ TRANSFER HAMLESİ

Önümüzdeki sezon için kadro planlaması için yoğun çaba sarf eden Fenerbahçe'den bir önemli hamle daha geldi.

8/15
CLAESSON RUSYA'DAN AYRILMA KARARI ALDI

Takvim'in bir haberine göre; Rusya'nın Krasnodar takımında forma giyen İsveçli sol açık Victor Claesson haziran ayında sona erecek sözleşmesinden sonra Rusya'dan ayrılma kararı aldı.

9/15
Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle böyle bir karara vardığı ortaya çıkan Victor Claesson için Fenerbahçe hemen devreye girdi. Oyuncunun menajeriyle görüşmenin gerçekleştirildiği öğrenildi.

10/15
FENERBAHÇE FIRSATI KAÇIRMADI

Sol açık mevkine takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim için bulunmaz bir fırsat haline gelen Victor Claesson'a yeni sezon için ilk ciddi teklifin Fenerbahçe tarafından yapıldığı ifade edildi.

11/15
Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro alan Victor Claesson 56 kez giydiği İsveç Milli Takım formasıyla fileleri 12 kez havalandırdı.

12/15
SÖZLEŞMESİ HAZİRAN'DA SONA ERECEK

2017 yılında Rusya'ya gelen Victor Claesson'un Krasnodar ile Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. 30 yaşındaki deneyimli futbolcu daha önce İsveç ekipleri Varnamo ve Elfsborg'da forma giydi.

13/15
F.BAHÇE 15 YAŞINDAKİ İSAK VURAL'I TRANSFER ETTİ

Altyapıdan Arda Güler ve Çağtay Kurukalıp'a A Takım'da şans veren sarı-lacivertliler, sürpriz bir transfere de imza attı.

14/15
Özellikle 17 yaşına yeni giren Arda'nın performansıyla güzel tepkiler alan Kanarya, son olarak Benfica'da forma giyen orta saha İsak Vural'ı kadrosuna kattı.

15/15
Konyalı babası, Norveçli annesi olan 2006 doğumlu İsak'ın, genç yaşına rağmen etkileyici bir kariyeri var. Futbola İsveç'in Hammarby takımında başlayan yıldız adayı, top hakimiyeti ve fiziğiyle 10 yaşındayken Barcelona'ya transfer oldu.

Ancak ailesi İspanya'ya getirilmediği için buradan ayrıldı ve Benfica'ya gitti. Portekiz kulübü ve oyuncunun ailesiyle uzun süredir görüşen Fenerbahçe de bombayı patlatıp, İsak'ı renklerine bağladı. Genç ismin de hayalinin sarı-lacivertlilerde oynamak olduğu öğrenildi.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.