Fenerbahçe Barcelona'nın genç yeteneğini transfer etti!
28.02.2022

1/11
Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe bugün Kasımpaşa ile karşılaşacak. Maç öncesi Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı planları alt üste etti. Diğer yandan Arda ve Çağtay'ı sahaya sürerek genç futbolculara öz güven veren Fenerbahçe, şimdi de Barcelona altyapısında da oynayan 15 yaşındaki İsak Vural'ı kadrosuna kattı. İşte o transfer detayları...

2/11
Süper Lig'in 27. haftasında bugün Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlanması tüm planları alt üst etti. Bu sezon beklentilerin altında kalan Fenerbahçe taraftarından büyük tepki görüyor.

3/11
NOVAK'TAN SONRA FERDİ'NİN SAKATLIĞI KARTAL'IN PLANLARINI ALTÜST ETTİ

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesi sol bek sıkıntısı yaşanıyor. Novak'ın tedavisi halen sürerken, Slavia Prag karşılaşmasında Ferdi Kadıoğlu'nun da sakatlanması İsmail Kartal'ın planlarını da altüst etti.

4/11
Tecrübeli teknik adam sol bekte Hatayspor müsabakasında görev verdiği Çağtay Kurukalıp konusunda kararsız. Bu bölgede Szalai'nin olacağı gelen haberler arasında.

5/11
Son haftaların formda ismi Arda Güler ise Hatayspor karşılaşmasında olduğu gibi 11'de sahaya çıkacak. 17 yaşına giren Arda, yedek başladığı Slavia Prag maçına sonradan girip, klasını konuşturmuştu.

6/11
GENÇLİK ATEŞİNE YENİ KIVILCIM

Konferans Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'na havlu atan, elinde bir tek ligi üst sıralarda bitirip Avrupa'ya gitme hayali kalan Fenerbahçe, gençlik operasyonuna başladı.

7/11
ISAK VURAL'I BARCELONA'DAN TRANSFER ETTİ

Altyapıdan Arda Güler ve Çağtay Kurukalıp'a A Takım'da şans veren sarı-lacivertliler, sürpriz bir transfere de imza attı. Özellikle 17 yaşına yeni giren Arda'nın performansıyla güzel tepkiler alan Kanarya, son olarak Benfica'da forma giyen orta saha İsak Vural'ı kadrosuna kattı.

8/11
Konyalı babası, Norveçli annesi olan 2006 doğumlu İsak'ın, genç yaşına rağmen etkileyici bir kariyeri var. Futbola İsveç'in Hammarby takımında başlayan yıldız adayı, top hakimiyeti ve fiziğiyle 10 yaşındayken Barcelona'ya transfer oldu.

9/11
BENFİCA'DAN GELDİ

Ancak ailesi İspanya'ya getirilmediği için buradan ayrıldı ve Benfica'ya gitti. Portekiz kulübü ve oyuncunun ailesiyle uzun süredir görüşen Fenerbahçe de bombayı patlatıp, İsak'ı renklerine bağladı. Genç ismin de hayalinin sarı-lacivertlilerde oynamak olduğu öğrenildi.

10/11
DİŞİ KANARYALAR BEŞİKTAŞ'I YENDİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 12. haftasında A Grubu'nda Fenerbahçe, yenilgisiz lider Beşiktaş'ı 2-1 devirdi. Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda oynanan derbide Kanarya 10. dakikada Coleman ile 1-0 öne geçti. 38'de Coleman'ın kazandığı penaltıyı 40'ta Cordner gole çevirdi ve skoru 2-0'a getirdi.

11/11
49'da Fatma Şahin'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi mücadele eden Beşiktaş, 90'da Zeynep ile skoru 2-1 olarak ilan etti. Sarılacivertli taraftarların bulunduğu tribüne stat dışından yabancı maddeler atıldı. Kısa süreli gerginliğin ardından grup alandan uzaklaştı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.