Fransız devi, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yıldızlarına gözünü dikti!
26.02.2022

1/15
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 2 yıldızına gözünü dikti. Fransız basınında çıkan haberlerde Lyon'un iki oyuncu için kaynak ayırdığı ve sezon sonunda transferlerini yapmak kararlı olduğu belirtildi.

2/15
Galatasaray ve Fenerbahçe, Süper Lig'de bu sezonu istedikleri gibi geçiremiyor. İki takım gelecek sezonun planlarını şimdiden yaparken transfer söylentileri de konuşulmaya başlandı.

3/15
LYON AYRILACAK OYUNCULARIN BOŞLUĞUNU TÜRKİYE'DEN DOLDURMAK İSTİYOR!

Gelecek sezon kadrosundaki bazı yıldızları yüklü bonservis bedelleriyle satmayı planlayan Lyon, transferde yönünü Türkiye pazarına çevirdi.

4/15
Fransız ekibinde devre arası transfer döneminde Bruno Guimaraes, Xherdan Shaqiri, Islam Slimani ve Marcelo takımdan ayrıldı.

5/15
Fransız ekibi, Lucas Paqueta, Jason Denayer, Houssem Aouar ve Moussa Dembele gibi yıldızları ise gelecek yüksek bonservis bedelleri karşılığında elinden çıkarmak istiyor.

6/15
Lyon, kadrosundaki bu yıldızların boşluğunu Türkiye'den yapacağı transferlerle doldurmak istiyor.

7/15
MİLLİLER LILLE'DE ŞAMPİYON OLDU!

Daha önce Lille, milli futbolcular Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Mustafa Kapı'yı transfer ederken Türk futbolcularından önemli katkılar aldı.

8/15
Geçen sezonu Fransa Ligue 1'de güçlü rakibi PSG'nin önünde şampiyon tamamlayan Lille'de Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz katkılarıyla şampiyonlukta önemli rol oynadılar.

9/15
CENGİZ MARSİLYA'DA PARLADI!

Sezon başında Marsilya'nın Roma'dan kiraladığı bir diğer milli futbolcu Cengiz Ünder ise performansıyla Fransız taraftarların gönlüne girdi.

10/15
Bu sezon Marsilya formasıyla çıktığı 31 maçta 9 gol atıp ve 3 asist yapan 24 yaşındaki milli futbolcu, kariyerinin en golcü sezonlarından birini geçiriyor.

11/15
HEDEF KEREM AKTÜRKOĞLU!

Fransız basınından Butfootball'ın haberine göre Lyon, sezon sonunda Galatasaray'ın 23 yaşındaki yıldızı Kerem Aktürkoğlku için girişimlere başlayacak.

12/15
Haberde, Galatasaray'ın tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirdiği dönemde Kerem'in parlayan yıldızlardan olduğu aktarıldı.

13/15
Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Sarı-kırmızılı formayla oynadığı 38 maçta 9 gol attı ve 8 asist kaydetti.

14/15
CRESPO DA LYON'UN LİSTESİNDE!

Öte yandan Lyon'un Fenerbahçe'den 25 yaşındaki Portekizli orta saha Miguel Crespo'yu da transfer listesine eklediği belirtildi.

15/15
Özellikle Galatasaray derbisinde attığı son dakika galibiyet golüyle taraftarın gönlüne giren Crespo, bu sezon 22 maçta 3 gol attı ve 2 asist yaptı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.