Fenerbahçe'de öğrenilmiş çaresizlik!
26.02.2022

1/14
Fenerbahçe’de yeniden bir sezon daha erkenden sonlandı. Sarı-lacivertliler yeniden hedeflerine bir bir veda etti.

2/14
ALİ KOÇ DÖNEMİNDE KUPA YOK

Özellikle Ali Koç, başkanlığa geldiği Haziran 2018’den bu yana futbolda hiçbir kulvarda kupa kazanma mutluluğuna erişemedi.

3/14
FİNAL BİLE YOK

Hatta sarı-lacivertliler Ali Koç’un başkan olduğu son 4 sezonda hiçbir turnuvada final bile oynayamadı.

4/14
5 KULVAR

Sarı-lacivertliler bu 4 sezonluk süreçte Süper Lig, Türkiye Kupası, Avrupa Ligi, Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi ön elemesinde boy gösterdi.

5/14
HAVLU ATTI

Ali Koç’un ilk döneminde Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica’ya elenen Fenerbahçe, daha sonra Avrupa Ligi’nde son 32’yi aşamadı, bu sezon da gruplarda 3. oldu ve Konferans Ligi’ne kaldı. Konferans Ligi play-offlarında da Slavia Prag’a iki maçta gelen mağlubiyetlerle havlu atıldı.

6/14
EN ÜST NOKTA 19/20

Türkiye Kupası’nda da son 4 sezonda gelinen en üst noktada 2019-20 sezonundaki yarı final oldu, onda da Trabzonspor’a iki maçta yenilen sarı-lacivertliler elendi.

7/14
SÜPER LİG'DE İÇ KARARTICI TABLO

Süper Lig’de ise durum daha iç karartıcı oldu. 2018-19 sezonunda 6., 2019-20 sezonunda 7., 2020-21 sezonunda 3. olan takım bu sezon da 26. hafta sonunda 5. sırada bulunuyor. Ligde hiç ilk 2’ye giremeyen Fenerbahçe sadece geçen sezon ligin son haftasına kadar iddiasını koruyabildi fakat orada da Beşiktaş şampiyon, Galatasaray ikinci oldu.

8/14
EN SON KUPA 2014'TE

Sarı-lacivertliler en son 2014’te TFF Süper Kupa’da mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe bu sezonu da hedeflerinden uzak kapatırken kupa hasreti büyüdü.

9/14
ROTA MECBUREN 2023

Sarı-lacivertlilerde mecburen gözler 2023’e çevrilecek. Bu da kupa hasretinin 9 yıla çıkacağı anlamına geliyor. F.Bahçe tarihinde daha önce bu kadar uzun süre kupasız geçilen bir süreç olmamıştı.

10/14
SOSA'YA SERT TEPKİ

Sezonun kalan bölümünde ligde alabileceği en iyi sonucu almaya çalışacak olan Fenerbahçe’de özellikle bazı isimler tepki çekiyor. İsteksiz ve formsuz görüntüsüyle eleştirilen Jose Sosa, taraftarların da gündemine girdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 36 yaşındaki futbolcuya sert tepkiler geldi.

11/14
BİRÇOK İSME ELEŞTİRİ

Benzer şekilde İngiltere’de Watford’dan 4 aylığına geri dönen Ozan Tufan’ın fiziki görüntüsü ve performansı da eleştirileri topladı. Mesut Özil’in sakatlığının uzaması, Szalai’nin form düşüklüğü, Altay ve Berke’nin yediği hatalı goller de hayal kırıklığı yarattı.

12/14
PEREIRA SONRASI BAŞARI GELMEDİ

Teknik direktör Vitor Pereira ile 20 Aralık 2021’de yollarını ayıran Fenerbahçe, 70 gündür ne belirsizlikleri bitirebildi ne de başarıya ulaşabildi.

13/14
CORINTHIANS'IN BAŞINA GEÇTİ

Pereira ayrılmadan önce matematiksel olarak 3 kulvarda da devam eden sarı-lacivertliler, bir bir hedeflerinden koptu. Portekizli teknik adam ise bu süreçte önce Everton’la imza aşamasına geldi ardından Flamengo ile görüştü, son olarak da Corinthians’ın başına geçti.

14/14
KARTAL DA ÇARE OLAMADI

Fenerbahçe’de İsmail Kartal geçici olarak takımın başına geçse de halen daha yeni sezonun esas hocası açıklanmadı. Bu esnada lig, kupa ve Avrupa’da arka arkaya takım havlu attı. (Milliyet)


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.