Spor yazarlarından Fenerbahçe yorumları
25.02.2022

1/9
Spor yazarları, Fenerbahçe'nin Slavia Prag'a yenilerek UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden elenmesini değerlerdi. Yazar görüşlerinin tamamını paragraf sonunda ismi verilen gazeteyi satın alarak okuyabilirsiniz.

2/9
“İYİ HOCALAR DEVRE ARASI GELEBİLİR“

UĞUR MELEKE:
Fenerbahçe’nin bir büyük hatası da, ligin bitimine daha 21 maç varken, hem Türkiye Kupası, hem de Avrupa macerası sürüyorken göreve geçici bir teknik adam getirmeleri. Pekala iki kupada yol almayı ve Süper Lig’de ikinciliği hedefleyebilirlerdi doğru bir teknik adam seçimiyle. Ali Koç’un “lig ortasında iyi teknik adamlar göreve gelmiyor” savunması da mutlak doğruluk taşımıyor bence. Zira Ali Koç döneminin en başarılı teknik direktörü Belözoğlu sezon ortasında göreve gelmişti. Ayrıca Trpisovsky’yi de Slavia Prag, yine sezon ortasında göreve getirmişti. Trpisovsky ilk sezonunu ikinci bitirmiş, kadroyu yeniden yapılandırmış ve sonra da peş peşe zaferler kazanmıştı. (HÜRRİYET)

3/9
“YILDIZ TRANSFER YERİNE KALİTELİ HOCA“

UĞUR MELEKE:
Bir büyük kulübün, en yüksek maaşı teknik direktöre vermesi gerektiğini düşünüyorum ben. Eğer Ali Koç, son 3 sezonun herhangi birinde bir-iki yıldız transferden feragat edip kaliteli bir teknik adam göreve getirseydi, işler muhtemelen bu denli kötü gitmeyecekti. (HÜRRİYET)

4/9
“EVİNİ TOPLAMAYA BAŞLASIN“

GÜRCAN BİLGİÇ:
Zaten sıkıntılı bir kadro ile maça çıktılar, bir de Ferdi'nin sakatlığı eklendi üstüne. Sosa artık takımın parçası değil. Dün O'na en çok ihtiyaç duyulan maçtı. 16 yaşındaki Arda yerine oyuna girerken “niye?“ diye sormadıysa kimse, evini de toplamaya başlamalı. Rakip şut çekerken arkasını dönen iki stoper ile de yola devam edemezsiniz. Toptan korkan adamın o bölgede ne işi var ? Mert Hakan'ı bir kenara alalım. Her şeyini ortaya koydu. Ama çevresinde kararlı arkadaşları da yoktu. (SABAH)

5/9
“NEDEN OLMADI DİYECEK YOK“

GÜRCAN BİLGİÇ:
Erken gelen iki gol ile birlikte, tüm takım saklambaç oynadı. Kötü gecenin tek iyi tarafı İsmail Kartal'ın artık kapris çekmek zorunda kalmaması. Tek hedefi kaldı; ligde daha üstlere çıkmak. Çıkmasa da O'na “neden olmadı?“ diyecek birileri yok. Bundan sonra inandığı, önümüzdeki sezon devam edebileceği isimlerde ısrar etmeli. (SABAH)

6/9
“EN ZON NE ZAMAN BU KADAR SAHİPSİZDİ“

ERCAN GÜVEN:
Rezalet mi, felaket mi, adını siz koyun ama hadise ortada; kaza değil bir kere. Çek rakip İstanbul’da ikaz etmişti, anlamadık… Kartviziti heybetli kof takımla boş hayaller kurarak gittik. Eloğlu, acı gerçeği Fenerbahçe’nin yüzüne haykırdı Prag’da… “Zayıfsın, acizsin, işin yok Avrupa’da”!.. İyi de… Burada da yapacak işi kalmadı kadim kulübün. Tribün nüfusu beş bine inmiş… Ne Lig ne Kupa kalmış. İstediği kadar müze dolusu “şampiyonluk diplomasına” istediği kadar anlı şanlı “Avrupa referanslarına” sahip olsun; her kapı kapanmış suratına. Gün itibarıyla, resmen “Boşta gezer” durumunda Fenerbahçe. En son ne zaman bu kadar hedefsiz, bezgin, çaresizdi acaba? Ve sahipsizdi. (MİLLİYET)

7/9
“FENERBAHÇE ARTIK BOŞTA GEZER“

ERCAN GÜVEN:
Rakip stoperler arasında ezilen Pelkas’ın yerine 17 yaşına basalı 20 dakika olmuş Arda Güler girdi. Lakin Arda öyküleri bile kurtaramazdı artık Fenerbahçe’yi! Ev sahibi beş dakika sonra yine Szalai kanadından üçüncü golünü attı ve maç tıpkı Fenerbahçe için söylenecek sözler, muhtemel hedefler, geride kalmış felaketler, rezaletler gibi bitti, geçti gitti. Arda’nın hazırlayıp son on dakikada oyuna giren Berisha’nın attığı ikinci Fenerbahçe golü Prag’ın turu garantileyip son düdüğü beklediği zaman. Tek gerçek; Fenerbahçe artık “boşta gezer”! (MİLLİYET)

8/9
“RESMEN İÇİM ACIDI“

İLKER YAĞCIOĞLU:
Sor, 1.2 Milyon Euro maliyetli ve daha 21 yaşında bir oyuncu. Tek başına bütün Fenerbahçe defansını hallaç pamuğu gibi attı. 1-2 seneye de onu büyük paraya satarlar. Oyuna gelince ne savunmada ne de hücumda hiçbir şey yapmadık. Fenerbahçe'de Serdar Dursun'u rakip takımda da Sor'u izleyince resmen içim acıdı. (TAKVİM)

9/9
“EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM ACZİYET“

İLKER YAĞCIOĞLU:
20 milyon Euro değer biçilen Szalai ne stoperde ne de sol bekte rakipleri karşısında başarılı olamadı. Rakibin, bizim defansımızın arasına yaptığı her koşu pozisyon oldu. Son vuruşlarda becerikli olsalardı söylemeye dilim varmıyor ama tarihi bir farkla da geri dönebilirdik. Kısaca bu turu hak etmedik. İki maçta da hiçbir varlık gösteremeden Avrupa defterini de kapatmış olduk. Ama en çok üzüldüğüm Slavia gibi bir takım karşısında aciz duruma düşmekti. (TAKVİM)


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.