Fenerbahçe'de Joachim Löw için mutlu son çok yakın!
24.02.2022

1/7
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un devreye girmesiyle yeni teknik direktör konusu çözüme kavuştu! Sarı Lacivertliler resmi açıklama için geri sayıma geçti. (Milliyet)

2/7
PEREIRA İLE YOLLAR AYRILDI

Sezona Vitor Pereira ile iyi bir giriş yapan Fenerbahçe, Portekizli teknik adamla yol ayrımına gitmişti. Süper Lig'de ve Avrupa'da üst üste alınan kötü sonuçlar Pereira'nın Fenerbahçe'deki sonunu getirmişti.

3/7
İSMAİL KARTAL'IN SON DURUMU

Vitor Pereira'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İsmail Kartal getirildi. 2014-2015 sezonunda da Fenerbahçe'yi çalıştıran tecrübeli teknik adamla sezon sonuna kadar anlaşma sağlanırken İsmail Kartal'ın gelecek sezon teknik ekipte yer alıp almayacağı konusu ise henüz netlik kazanmadı.

4/7
YÖNETİMİN KARARI LÖW

Birçok aday ile görüşen sarı-lacivertli yönetim, dünyaca ünlü Alman çalıştırıcı Joachim Löw’ü takımın başına getirmek istiyor.

5/7
MUTLU SON ÇOK YAKIN

Bu çerçevede uzun süre önce başlayan görüşmeler mutlu sonla tamamlanmaya çok yakın. Löw’le birçok konuda prensip anlaşmasına varan yönetim artık son detayları görüşüyor.

6/7
ALİ KOÇ BİR AN ÖNCE BİTİRMEK İSTİYOR

Yeni teknik adam için sezon sonuna kadar süresi olsa da Başkan Ali Koç bu işi bir an önce bitirmeyi hedefliyor. Teknik adam bilmecesini ortadan kaldırarak, camidaki negatif havayı dağıtmak ana hedef.

7/7
YOĞUN MESAİ

Uzun süredir teknik direktör tespit edilmediği için yönetime tepki var. Son aşamaya gelen görüşmelerin kısa sürede bitirilmesi ve Joachim Löw’ün açıklanması için yoğun mesai yapılıyor.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.