Fenerbahçe'ye 10 milyon euro'luk piyango! Dün sözleşmesi uzatılmıştı...
23.02.2022

1/11
Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Sezon başında transfer edilen yıldız futbolcuya talip çıktı. Girişimlerin başladığı kaydedildi. İşte detaylar...

2/11
Son olarak ligde Atakaş Hatayspor'u 2-0 mağlup eden ve Süper Lig'de üst üste ikinci maçından galip ayrılan Fenerbahçe'de gözler UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Slavia Prag maçına çevrildi.

3/11
Sarı Lacivertlilerde özellikle genç futbolcular Arda Güler ve Çağtay Kurukalıp'ın performansları camiayı mutlu etti. Arda Güler başta olmak üzere iki futbolcunun da İsmail Kartal tarafından sezonun geri kalanında ilk 11'de tercih edilmesi bekleniyor.

4/11
Teknik direktör çalışmalarını da sürdüren Fenerbahçe'de Joachim Löw konusu gündemdeki yerini koruyor. Alman teknik adamla görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Sarı Lacivertlilerde gelecek sezonun kadro planlaması da yeni teknik direktörün tercihlerine göre yapılacak.

5/11
Birçok Avrupa devi Attila Szalai, Kim Min Jae ve Altay Bayındır'ı yakından takip ederken sürpriz bir gelişme yaşando. Brezilya'nın en önemli kulüplerinden Flamengo'nun Diego Rossi'yi yakından takip ettiği aktarıldı.

6/11
Brezilya basınında yer alan haberlere göre Flamengo Teknik Direktörü Paulo Sousa, Diego Rossi'nin transfer edilmesini istiyor. Benfica'dan Everton Cebolinha'yı isteyen Flamengo, Benfica'nın 20 milyon Euro istemesi ve oyuncunun kariyerine devam etmek istemesi sebebiyle bu transferden vazgeçmiş durumda.

7/11
Kırmızı Siyahlılar rotayı Fenerbahçe'nin sezon başından Los Angeles FC'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Diego Rossi'ye kırdı. Flamengo'nun Benfica'ya Cebolina için 12 milyon Euro önerdiği,; Diego Rossi için de 10 milyon Euroluk bir teklifin yapılabileceği aktarıldı.

8/11
Fenerbaçe geçtiğimiz günlerde Diego Rossi için bir KAP'a bir açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Diego Rossi ve Kulübü ile 2021-22 sezonu kiralama ve sonraki 3 sezon satın alma opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.“ denilmişti.

9/11
PRAG MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİLİYOR

Fenerbahçe , Konferans Ligi Play-Off’unda yarın Slavia Prag ile 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşını deplasmanda oynayacak. Sarı-Lacivertliler’de Rossi ve Crespo, UEFA kadrosunda yer almadığı için görev yapamayacak.

10/11
Miha Zajc da sarı kart cezalısı durumunda. Bu oyuncuların yokluğunda, sakatlıktan yeni çıkan isimlerin durumu kritik önemde. Mesut Özil ve İrfan Can Kahveci, takımla çalışmalara başladı. Bu ikilinin yarınki mücadelede kadroda olmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Oynayıp oynamayacağı soru işareti olan Min-jae Kim için sağlık ekibi seferber oldu.

11/11
İsmail Kartal, Güney Koreli savunmacının durumuyla ilgili sık sık bilgi alıyor. Şu anki plan, 25 yaşındaki stoperi Prag’a götürmek. Bugün maçın oynanacağı Eden Arena’da yapılacak son antrenmanda Minjae Kim’le ilgili son kararı vermek. Yıldız futbolcunun maça yetişmemesi durumunda stoperde Attila Szalai’nin yanında Marcel Tisserand’ın oynaması bekleniyor.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.