Camia Ferdi Kadıoğlu'nu takip ederken... Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık ülkesine geri dönüyor
23.02.2022

1/11
Ferdi Kadıoğlu, Kim Min Jae, Szalai, Altay Bayındır gibi oyuncuları elinde tutmak için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Sarı lacivertlilerin tecrübeli orta saha oyuncusu ülkesine geri dönmeye karar verdi.

Belçika basını, Kanarya'daki formuyla alkış toplayan genç futbolcu için Club Brugge'den hamle geldiğini ancak Ajax'ın devreye girip işi bozduğunu iddia etti.

2/11
Fenerbahçe açısından genel anlamda iyi bir sezon geçmese de Ferdi Kadıoğlu, yıldızını epey parlattı. Yönetim, sezon sonunda mukavelesi bitecek genç yıldızla sözleşme uzatmaya çalışırken Avrupa basınından Fenerbahçe için pek de iyi haberler gelmiyor.

3/11
Belçika basını, Club Brugge'ün Ferdi Kadıoğlu'nun menajeriyle temasta olduğunu belirtirken, “İşler iyi gidiyordu ancak araya Ajax girdi. Bu iki takım arasında Ferdi'nin tercihini Ajax'tan yana kullanması bekleniyor.“ yorumunu yaptı

4/11
Ferdi Kadıoğlu'nun birçok bölgede görev yaptığı belirtilen haberde, “Evet bu sezon forma şansı buluyor ancak ilk yıllarında çok yedek bırakıldı. Ferdi o günleri unutmadı. Bu sebeple Fenerbahçe'de kalması pek muhtemel gözükmüyor. Mukavelesini tamamladıktan sonra istediği yere bedava gidebilecek. Şu anda Ajax favori konumda ancak genç futbolcunun Avrupa'dan başka talipleri de çıkabilir. Ferdi Kadıoğlu'nun teklifleri değerlendirmek için yeterli zamanı var.“ ifadeleri kullanıldı.

5/11
Genç yıldız, mukavelesiyle ilgili soruya, “Gereken şeyleri menajerim ve kulüp söyleyecektir. Şu anda Fenerbahçe'ye odaklandım“ demişti. Ferdi Kadıoğlu, mukavelesi bitecek birçok oyuncu gibi, “Önceliğim kulübümde kalmak, burada devam etmek istiyorum.“ yanıtını vermemişti.

6/11
Belçika basını, Slavia Prag karşılaşmasında Ajax yetkililerinin olduğunu da yazdı. Ferdi dışında kaleci Altay Bayındır'la ilgili de raporlar tutulduğu yazıldı. İki futbolcu da sezon sonu ayrılabilir.

7/11
Fenerbahçe'de sezonun en çok tartışılan isimlerinden biri olan Jose Sosa ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal'ın sıkça 11'de yer verdiği yıldız isim için yeni bir gelişme yaşandı.

8/11
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Jose Sosa için sezon sonuna dair karar alındı. Özellikle Sosa'nın özel hayatı bunda büyük etmen olmuştu.

9/11
Aktarılan bilgilere göre Jose Erneso Sosa ile gelecek sezon yola devam edilmeyecek. İsmail Kartal, yıldız ismi sezon sonuna kadar gerektiği taktirde değerlendirecek.

10/11
Öte yandan Jose Ernesto Sosa'nın, Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından ülkesi Arjantin'e dönmesi bekleniyor.

11/11
Jose Sosa bu sezon toplamda 23 maçta forma giydi ve 2 asist üretti.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.