Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu telaşı! Slavia Prag maçı sonrası...
20.02.2022

1/10
Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan, Türkiye Kupası'na erken veda eden, Avrupa kupalarında da rövanş öncesi kendi evinde Slavia Prag'a kaybeden Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun performansı alkış topladı. Taraftarın ilgi odağı olan tecrübeli isimle yeni sözleşme imzalaması konusunda Fenerbahçe'nin harekete geçti. Sarı-lacivertliler ile Ferdi Kadıoğlu arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı.

2/10
6 GOLE ETKİ

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu bu sezon 29 resmi maçta şans buldu. 22 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 3 kez havalandırma başarısı gösterdi. Ferdi Kadıoğlu takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

3/10
DEĞERİNİ YÜKSELTTİ

Sarı-lacivertli takımda bu sezon küllerinden doğan Ferdi Kadıoğlu güncel piyasa değerini oldukça yükseltti. Avrupa'nın da ilgisini çeken genç oyuncunun güncel değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

4/10
1.4 MİLYON EUROYA GELDİ

ESA Rijkerswoerd altyapısında futbolculuk kariyerine başlayan Ferdi Kadıoğlu çok genç yaşta NEC Nijmegen altyapısında transfer oldu. Tecrübeli futbolcu 2018-2019 sezonunda Fenerbahçe'ye geldi. Fenerbahçe bu transfer için Hollanda temsilcisine 1 milyon 400 bin euro ödedi.

5/10
FERDİ DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bu sezon Fenerbahçe’nin yıldızı olarak parlayan Ferdi Kadıoğlu’nun sözleşme konusu tüm camiada merakla bekleniyor. Taraftarlar genç oyuncuyla yeni sözleşme yapılmasını istiyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ferdi de sarı-lacivertli formayla devam etmeyi düşünüyor.

6/10
TEK SORUN ALACAĞI ÜCRET

Fenerbahçe de böylesine bir potansiyeli ve yeteneği kaybetmek istemiyor. Şu anda Ferdi Kadıoğlu için tek sorun alacağı ücret.

7/10
F.BAHÇE TEKLİF YÜKSELTTİ

Sarı-lacivertlilker ilk başta çok düşük teklif yaptı. 22 yaşındaki futbolcuya euro bazında sunulan teklif şu an aldığı maaşından daha azdı. Ancak kulüp daha sonra belli bir seviyeye çıktı.

8/10
MİLLİ TAKIM TERCİHİ ETKİLİ OLDU

Ferdi Kadıoğlu’nun son dönemde yükselen performansı ve A Milli Takımı’nı seçmesiyle durum farklı bir noktaya geldi. Aslında Ferdi daha önce sözleşme imzalamak istiyordu.

9/10
YÖNETİM AĞIRDAN ALDI

Fenerbahçe yönetimi ağırdan aldı. Bu sürede Ferdi Kadıoğlu performans olarak çıkışa geçti ve pazarlık masasında eli güçlendi.

10/10
PRAG MAÇINDA YILDIZLAŞTI

Özellikle Slavia Prag’la oynanan maçta yıldızlaşan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli tribünlerin sevgilisi haline geldi. Tecrübeli futbolcu maçı 1 gol ve 1 asistle tamamladı. (Milliyet/Senad Ok)


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.