Fenerbahçe'de son dakika! 7 ayrılık birden 3'ü ROGON'un yıldızı...
16.02.2022

1/9
Gelecek sezonun kadro mühendisliğine şimdiden start veren ve yabancı kontenjanı sebebiyle yer açmak isteyen Fenerbahçe'de 4 yıldızla yollar ayrılıyor. İşte sarı lacivertli kulüpte son dakika gelişmesi...

Spor Toto Süper Lig'de aldığı istikrarsız sonuçların ardından zirvenin çok gerisinde kalan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'na da erken veda etti. Sarı-lacivertliler konuk ettiği Kayserispor'a son dakika golüyle 1-0 yenerek kupaya havlu attı.

2/9
Takımı geçici olarak İsmail Kartal'a emanet eden yönetim, yeni sezonda Joachim Löw'le yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Dünyaca ünlü teknik adam ile görüşmeler sürüyor.

3/9
Başkan Ali Koç transfer çalışmalarına şimdiden başlarken, yabancı kontenjanında yer açmak için bazı isimlerle yolları ayırmayı hedefliyor. İşte Fenerbahçe'nin gelecek sezonki kadrosunda olması beklenmeyen oyuncular...

4/9
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılmasından sonra 4'lü sisteme dönen İsmail Kartal, stoper tandeminde Szalai ve Kim Min Jae'yi kullanıyor. Uzun süredir forma şansı bulamayan Marcel Tisserand'in sezon sonunda takımdan ayrılması kesin gözüyle bakılıyor. Demokratik Kongo'lu futbolcuya devre arasında talipler çıkmıştı.

5/9
Uzun süredir sakatlık ve formsuzluğu nedeniyle forma şansı bulamayan bir diğer isim de Brezilyalı yıldız Luiz Gustavo. Aldığı yüksek yıllık ücret nedeniyle sarı-lacivertli yönetim, Brezilyalı orta saha oyuncusu ile yollarını ayırmayı planlıyor.

6/9
Türkiye'de Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma giydikten sonra 2 sezondur Fenerbahçe'ye oynayan Jose Sosa dönemi bu sezon kapanıyor. Son dönemdeki kötü performansı nedeniyle taraftarın da tepkisini çeken Arjantinli futbolcunun sözleşmesi Haziran'da sona eriyor. Yıldız oyuncunun adı futbola başladığı kulüp Estudiantes ile de anılıyor.

7/9
MLS ekibi Los Angeles FC'den Fenerbahçe'ye kiralık olarak imza atan Diego Rossi'nin sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Uruguaylı futbolcu Haziran'da Los Angeles'a geri dönecek. Rossi'nin adı ayrıca Brezilya takımlarından Flamengo'yla da anılıyor.

8/9
Fenerbahçe'de ayrıca yüksek bonservis bedeli gelmesi halinde satılacak futbolcular da belli oldu. Bu isimler Dimitrios Pelkas, Bright Osayi-Samuel ve Mergim Berisha...

9/9
Sezon başında transfer edilen Mergim Berisha kaçırdığı goller nedeniyle eleştirilere hedef oldu. 23 yaşındaki futbolcu Türkiye Kupası'ndaki Kayserispor ve Süper Lig'deki Giresunspor maçlarında önemli pozisyonları değerlendirememişti.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.