Ali Koç işi bitirdi! Yıldız futbolcu 5 yıl daha Fenerbahçe'de!
16.02.2022

1/12
Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması şimdiden yapılmaya başlandı. Başkan Ali Koç devreye girdi ve genç yıldızla 5 yıllık anlaşma sağlandı. İmzaların kısa süre içnide atılması bekleniyor. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

2/12
Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılmaya başlandı. Konferans Ligi'nde Slavia Prag'ı ağarlayacak olan Fenerbahçe yoluna Avrupa'da devam etmek istiyor.

3/12
Teknik direktör İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar devam edecek olan Fenerbahçe'de ligin bitimiyle yeni teknik direktör arayışları hız kazanacak. Sarı Lacivertlilerin gündeminde Joachim Löw, Roger Schmidt ve Jorge Jesus'un olduğu iddia ediliyor.

4/12
Başkan Ali Koç ve kurmayları gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlarken imzaların peş peşe gelebileceği iddia ediliyor. Sarı Lacivertliler genç yıldızla 5 yıllık sözlü anlaşma sağladı.

5/12
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu ile yeni sözleşme imzalama konusunda artık sona yaklaştı. Ferdi Kadıoğlu, altyapısından yetiştiği Hollanda ekibi Nijmegen’deki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 2018’de başkan olan ve takımın başına Phillip Cocu’yu getiren Ali Koç, Hollandalı hocanın ısrarlarıyla genç yıldızı transfer etmişti. 22 yaşındaki oyuncu, ilk 3 sezonunda beklediği şansı bulamadı.

6/12
Ferdi, bu sezon ise yaptığı patlamayla dikkatleri üzerine çekti. Ferdi’nin sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması, Avrupa’dan birçok takımın kendisini takibe almasına neden oldu. Genç futbolcunun her geçen gün talipleri artıyor. Yönetim, Ferdi Kadıoğlu ile 5 yıllık yeni sözleşmeye imza atmak için sözlü anlaşmaya vardı. Ancak iş bir türlü resmiyete dökülemedi.

7/12
Bunun nedeni, Pereira’nın ayrılmasının ardından başlayan teknik adam arayışları ve ara transfer dönemindeki çalışmalar...

8/12
Başarılı futbolcu, 1 Ocak’tan itibaren yeni sezon için istediği takımla anlaşma hakkı kazandı. Ferdi Kadıoğlu’na peş peşe teklifler de geldi. Ancak 22 yaşındaki yıldız, bunları tek tek geri çevirdi.

9/12
“Fenerbahçe'de mutluyum. Kariyerime burada devam edeceğim” diyen Ferdi, diğer kulüplere kapılarını kapattı. Ferdi, sabırsızlıkla imza için kulüpten kendisine gelecek daveti bekliyor. Sarı-Lacivertliler’in de kısa süre içerisinde bu işi bitirmeye hazırlandığı öğrenildi.

10/12
Ferdi Kadıoğlu’nun Fenerbahçe’deki ilk 3 sezonu istediği gibi geçmedi. Genç oyuncu, ilk sezonunda sadece Türkiye Kupası’nda bir maçta 13 dakika süre alabildi. 2019-20’de ise kendini göstermeye başladı. Başarılı futbolcu, 31 karşılaşmada 6 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

11/12
Genç yıldız geçen sezon 30 mücadelede 1 gol atıp 4 de asist yaptı. Zaman zaman şans bulamadığı için mutsuzluk yaşayan, ayrılacağı iddiaları ortaya atılan Ferdi Kadıoğlu, Vitor Pereira ile birlikte çıkışa geçti. Yıldız oyuncu, şu ana kadar 28 resmi maçta oynadı, 2 gol, 1 asistlik katkı yaptı. Tam anlamıyla jokere dönüşen Ferdi, sol ve sağ kanat beki, sol bek, sağ bek ve hücumun kanatları olmak üzere farklı mevkilerde görev aldı.

12/12
Sarı-Lacivertliler, Ferdi için 2018 yılında 1.4 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Kısa sürede bu rakamı katlayan genç oyuncunun piyasa değeri, Transfermarkt’a göre şu anda 8 milyon Euro. Ancak sözleşmesini uzattıktan sonra bu değerin daha da artmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.