Fenerbahçeli yıldıza İngiltere'den dudak uçuklatan teklif! Transfer için dev bütçe
16.02.2022

1/11
Süper Lig'de son olarak Giresunspor'u mağlup ederek moral bulan Fenerbahçe'de gözler UEFA Konferans Ligi'ndeki Slavia Prag mücadelesine çevrildi. Bu sezon gösterdiği performans ile devlerin ilgisini çeken sarı-lacivertli yıldıza dudak uçuklatan bir teklif geldi.

2/11
AVRUPA KONSANTRASYONU

Ligde zirveye uzak kalan, Türkiye Kupası’na da veda eden Fenerbahçe’de tüm gözler UEFA Konferans Ligi’ne çevrildi. Teknik direktör İsmail Kartal da bu yönde oyuncularını motive etmeye çalışıyor. Ellerinde kalan en önemli hedefin UEFA Konferans Ligi olduğuna vurgu yapan Kartal, yarın akşamki Slavia Prag maçı için oyuncularını hazırlamaya çabalıyor.

3/11
SERDAR TAKIMLA ÇALIŞTI

Slavia Prag maçına hazırlanan Fenerbahçe'de Filip Novak ve Luiz Gustavo günü bireysel çalışmalarla tamamlarken, Serdar Dursun da antrenmanın ilk bölümde takımla, ikinci bölümde bireysel çalıştı. İrfan Can Kahveci ise günü tedavi programı ile noktaladı.

4/11
KADIKÖY'E TEKNİK DİREKTÖRSÜZ ÇIKACAK

Fenerbahçe 17 Şubat Perşembe günü UEFA Konferans Ligi Play-off Turu'nda Çekya ekibi Slavia Prag’ı konuk edecek. Prag, Teknik Direktör Jindrich Trpisovsky ve orta saha Lukas Masopust’un sağlık sorunları nedeniyle takıma dahil olmadığı açıklandı.

5/11
WEST HAM, SZALAI İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

Premier Lig'in dev takımlarından West Ham United, Fenerbahçe'nin yıldızı Attila Szalai için kesenin ağzını açtı. İngiliz ekibi, Macar stoper için imkanlarını zorlayacak.

6/11
SEZON SONU HAMLESİ

Ntv Spor'un haberine göre; David Moyes'un çalıştırdığı West Ham United, Transfer döneminde adı Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan Attila Szalai'yi kadrosuna katmak için sarı-lacivertlilerin kapısını çalacak

7/11
20 MİLYON EURO

Sky Sports'un haberine göre Newcastle United ve Milan'ın da ilgilendiği Attila Szalai için West Ham United, 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

8/11
MOYES ÖZELLİKLE ONU İSTEDİ

Önümüzdeki yıl da David Moyes ile yola devam etmek isteyen Ada ekibinin, tecrübeli teknik adama dev bir transfer bütçesi ayırdığı ve Moyes'un da istediği ilk isimlerden birinin Szalai olduğu ifade edildi.

9/11
TRANSFER İÇİN KAYNAK

Sarı-Lacivertli yönetiminin Kim Min-Jae ya da Attila Szalai'den birisini satılmasına sıcak baktığı öne sürülüyor. Bu iki oyuncudan birinin satışı ile gelecek parayı da transfere kaynak olarak aktaracağı da gelen haberler arasında.

10/11
32 MAÇTA 2 ASİST

Bu sezon sarı-lacivertlilerde 32 maçta forma giyen Szalai, 2 asist yaptı. 24 yaşındaki stoper 3 maçta forma giymedi. Transfermarkt'a göre piyasa değeri 15 milyon Euro olan Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

11/11
SZALAI'DEN TEKLİF AÇIKLAMASI

Attila Szalai daha önce verdiği röportajda Fenerbahçe'nin iyi teklif alması halinde takımdan ayrılabileceğini açıklamıştı. Macar oyuncu, “Ben Fenerbahçe'deyim. Fenerbahçeliyim ve kontratım da devam ediyor. Kendimi en iyi liglerde oynarken hayal ettiğim açık. En iyi liglerde oynamak için her gün çalışıyorum. Fenerbahçe, istediği gibi bir teklif aldığını söyleyene kadar Fenerbahçe'de kalacağım“ ifadelerini kullandı


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.