Avrupa devi, Fenerbahçeli yıldız için Kadıköy'e gelecek! Ciddi talip, sezon sonunda...
15.02.2022

1/10
Süper Lig'de son olarak Giresunspor'u mağlup ederek moral bulan Fenerbahçe'de gözler UEFA Konferans Ligi'ndeki Slavia Prag mücadelesine çevrildi. Bu maçın bir başka önemi ise Avrupa kulüpleri sarı-lacivertli takımın yıldızının izlemek için Kadıköy'e gelecek.

2/10
DEVRE ARASINDA TRANSFER YAPMADI

Fenerbahçe’de transfersiz geçen devre arası, tüm hesapları şaşırttı. Teknik direktör İsmail Kartal, devre arası iki bölgeye transfer istemişti. Kartal, sol bekte sadece Novak’ın olması sebebiyle bu bölgeye mutlaka bir transferin şart olduğunu ifade etti. Kartal ayrıca 3 kulvarda olacaklarını da düşünerek forvet takviyesi de istemişti.

3/10
MESUT ÖZİL TAKIMLA ÇALIŞTI

Mesut Özil takımla birlikte çalışırken, Filip Novak saha idmanlarına başladı. Serdar Dursun günü bireysel programı doğrultusunda çalışarak tamamlarken; Luiz Gustavo ve İrfan Can Kahveci'nin tedavisi devam etti.

4/10
ALTAY BAYINDIR MUHTEŞEM DÖNDÜ

Fenerbahçe'de Altay Bayındır sevinci yaşanıyor. Konya maçındaki sakatlığının ardından uzun süre sahalardan uzak kalan millî eldiven 105 gün sonra çıktığı ilk maçta yıldızlaşmayı başardı. Altay, yaklaşık 3 aydan fazla kalesinden uzak kalmasına rağmen performansıyla göz doldurdu.

5/10
ALTAY KALESİNDE DEVLEŞTİ

11. dakikada Giresunspor atağında Umut Nayir topa kale önünde dokunamadı. Seken topta Diabate'nin şutunda kaleci Altay gole izin vermedi. 22. dakikada Zeki Yavru'nun çok uzaklardan yaptığı frikik vuruşunda Altay topu kornere çeldi. Giresunspor, bu sezon en fazla (5) isabetli şut çektiği ilk yarıyı oynadı. İlk yarıda Giresunspor'un isabetli şutları karşısında Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır 4 kurtarışla ayakta kaldı ve takımını oyunda tuttu.

6/10
SLAVIA MAÇINDA KALEDE

Altay Bayındır, önemli eksiklerle çıkılacak Slavia Prag karşılaşmasında da sarı lacivertlilerin en önemli silahlarından biri olacak. Ki, Altay'ın performansını merak eden çok sayıda göz de tribünde olacak.

7/10
AJAX ONUN İÇİN KADIKÖY'E GELİYOR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin henüz sözleşme yenilemediği Altay'ın en ciddi talibi Ajax. Hollandalı yetkililer, Slavia Prag maçında milli kaleciyi izlemek için Kadıköy'e gelecek.

8/10
LILLE DE PEŞİNDE

Ayrıca kadrosunda Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve devre arasında CSKA Moskova2ya kiralık gönderdiği Yusuf Yazıcı'nın bulunduğu Lille de Altay'ı bu maçta takip edecek.

9/10
AYRILABİLİR

Altay, sarı lacivertli formayla şampiyonluk yaşamak istese de Türkiye'de çok uzun kalacak görünmüyor. 23 yaşındaki eldivenin sezon sonunda Fenerbahçe'de ayrılması büyük ihtimal.

10/10
'KALDIĞIM YERDEN DEVAM EDECEĞİM'

Giresunspor maçı sonrası çok mutlu olduğunu belirten Altay, “Çok şükür uzun bir sakatlık süreci sonrasında döndüm, kaldığım yerden devam etmeye geldim. Zorlu bir süreçti, profesyonel oyuncu gibi kısa sürede döndüm. Takımımla beraber olduğum ilk maçta kazanmak son derece mutluluk verici. Bundan sonraki maçlarda alacağımız galibiyetlerin inşallah başlangıcı olur. Bu camianın ne kadar büyük olduğunu, camiamıza nasıl bir futbol sergilememiz gerektiğini biliyoruz. Hocamız da biliyor. Bunun için de çalışıyoruz. Kazanmak için geldik, galibiyet ve sonuç önemliydi“ dedi.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.