Fenerbahçe'ye kötü haber! Satın alma opsiyonu kullanmama kararı aldılar
15.02.2022

1/7
Sarı-lacivertli takımın satın alma opsiyonuyla kiraladığı deneyimli futbolcu ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. Performansıyla sınıfta kalan oyuncunun bonservisinin alınmayacağı duyuruldu.

GİRESUNSPOR GALİBİYETİYLE MORAL BULDULAR

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanında 1-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-1 kazandı. Ziraat Türkiye Kupası'na Kayserispor'a 1-0 yenilerek erken veda eden sarı-lacivertli takım bu galibiyetle moral buldu.

2/7
TRANSFER ÇALIŞMALARI ŞİMDİDEN BAŞLADI

Takımı geçici olarak İsmail Kartal'a emanet eden yönetim, yeni sezonda Joachim Löw'ü takımın başına getirmenin planlarını yapıyor. Sarı-lacivertli idareciler yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

3/7
SAMATTA'DAN KÖTÜ HABER

Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla Antwerp'e kiraladığı Ally Samatta'dan kötü haber geldi. 2020'de büyük beklentilerle kadroya katılan Tanzanyalı golcü hayal kırıklığı yarattı.

4/7
SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANMAYACAKLAR

Belçika ekibi, flaş transfer olarak kadrosuna kattığı Samatta'nın sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Voetbal 24'ün haberine göre Samatta, sezon başında rüya gibi bir imza ile Antwerp kadrosuna katılmıştı.

5/7
KIRMIZI KART GÖRDÜ

Son olarak Antwerp, deplasmanda Seraing'i 1-0 mağlup ederken sezon genelinde olduğu gibi birçok uygun pozisyonu değerlendiremeyen Samatta, 63. dakikada da kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

6/7
SEZONUN GERİ KALANINDAKİ PERFORMANSI MERAK EDİLİYOR

Samatta'nın sezonun geri kalan döneminde sergileyeceği performans, işleri olumlu anlamda tersine çevirebilir fakat şu anda Antwerp, Tanzanyalı oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanmamayı planlıyor.

7/7
LİGDE 4 GOL, 3 ASİSTLE OYNADI

29 yaşındaki futbolcu 21 lig maçına çıkarken, 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Samatta UEFA Avrupa Ligi'nde ise forma giydiği 6 maçta 3 kez ağları havalandırdı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.