Joachim Löw'den Fenerbahçe'ye iki talep daha! Koç bile izin almadan...
14.02.2022

1/8
Fenerbahçe'nin gelecek sezonda teknik direktörlük koltuğu için en önemli adayı olan Alman teknik adam Joachim Löw'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid'in ilgisi sebebiyle Fenerbahçe ile görüşmeleri ağırdan alan Joachim Löw isteklerine iki yeni talep daha ekledi. İşte detaylar...

LÖW'LE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Gelecek sezon yepyeni bir teknik adamla kötü günleri geride bırakmak isteyen Fenerbahçe'nin aklındaki ilk isim elbette Joachim Löw... EURO 2020'den sonra Almanya ile yollarını ayıran Löw'le, Sarı-Lacivertliler arasındaki görüşmeler devam ediyor.

2/8
İSTEKLERİNE YENİLERİNİ EKLEDİ

Fanatik'in haberine göre yıllık 4-5 milyon Euro'luk maaşının dışında gelmesi halinde kendi takımını kurması konusunda gerekli sorumluluğun kendisine verilmesini isteyen tecrübeli hocanın, son olarak isteklerine yenilerini eklediği öğrenildi.

3/8
SEZON SONUNU BEKLİYOR

Alman hocanın, alt yapının da kontrolünü istediği ve buraya kendi seçeceği hocaları getirmek niyetinde olduğunu belirtti.

4/8
KOÇ, SAMANDIRA'YA GELECEKSE ÖNCE LÖW'Ü ARAYACAK

Löw'ün, altını çizerek Başkan Ali Koç ve yöneticiler de dahil olmak üzere Samandıra'ya kim gelmek istiyorsa önce kendisini arayacağı ve onun onayıyla ziyaretlerin gerçekleşmesini talep ettiği bildirildi.

5/8
REAL FIRSATINI KAÇIRMAK İSTEMİYOR İDDASI

Kesin kararını sezon sonunda vermeyi düşünen deneyimli teknik adamın, Real Madrid'in de kendisiyle ilgilenmesi sebebiyle son ana kadar İspanyol devini bekleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor. 62 yaşındaki çalıştırıcının, Real'in başına geçme fırsatını kaçırmak istemediği konuşuluyor.

6/8
OLMAZSA SCHMİDT YA DA JESUS

Kanarya'nın ise Löw'den olumsuz bir yanıt alması halinde görüştüğü diğer iki isimden önceliğini PSV'den ayrılma kararı alan Roger Schmidt'e vereceği, üçüncü adayının da Jorge Jesus olacağı bilgisine ulaşıldı.

7/8
98-99'DA 38 MAÇTA 24 GALİBİYET ALMIŞTI

1998-1999 sezonunda sarı-lacivertlileri çalıştıran tecrübeli hocanın takımı 38 maçta 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 yenilgiyle 2.05 puan ortalaması tutturmuştu. Fenerbahçe söz konusu sezonda 88 kez fileleri sarsarken kalesinde 34 gol görmüştü.

8/8
DÜNYA KUPASINI KAZANDI

2006 yılından 2021'e kadar Almanya A Milli Takımı'nı çalıştıran kurt hoca, 2014 senesinde ülkesine Dünya Kupası'nı getirmişti.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.