Fenerbahçe'de umut mevsimi!
14.02.2022

1/10
Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanında geriden gelerek 2-1 kazandı ve sarı lacivertli ekip içerisinde özgüven, moral yeniden yükseldi. Maçın henüz başında geri düşülmesine karşın ayakta kalınması sezonun geri kalanına dair de umutları artırdı.

2/10
FENERBAHÇE'DE UMUT MEVSİMİ!

Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanında geriden gelerek 2-1 kazandı ve sarı lacivertli ekip içerisinde özgüven, moral yeniden yükseldi. Maçın henüz başında geri düşülmesine karşın ayakta kalınması sezonun geri kalanına dair de umutları artırdı.

3/10
İSMAİL KARTAL'A OLAN İNANÇ ARTTI!

İsmail Kartal dönemine 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlikle başlayan Fenerbahçe, ligde Başakşehir ve kupada Kayserispor maçlarıyla sarsılmıştı. Giresunspor'a karşı geriden gelerek alınan galibiyet tekrar İsmail Kartal'a olan inancı da artırdı.

4/10
TAKTİK HAMLELERİ SONUÇ VERDİ

Eksiklere karşın kurduğu ilk 11, ikinci yarıda yaptığı Pelkas hamlesi olumlu sonuç verdi. Saha içerisinde de taktiksel olarak rakibine üstünlük sağlayan İsmail Kartal'ın tüm hamleleri de olumlu karşılık buldu. Sarı lacivertli futbolcuların İsmail Kartal idaresinde birleştiği de görüldü.

5/10
HEDEF ŞİMDİ AVRUPA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde başarılı sonuçlar hedeflerken Slavia Prag ile oynanacak maçlar öncesi de yeniden moral bulundu ve Avrupa'da başarı yolunda özgüven kazanılması kritik bir dönemeç oldu. Fenerbahçeli futbolcular şimdi tüm konsantrasyonunu Slavia maçına yöneltirken Avrupa'da sonuna kadar gitmeyi hedef olarak belirledi.

6/10
ALİ KOÇ TEBRİK ETTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Giresun dönüşü takımını da kutladı. Yeniden yaşam ibaresi veren sarı lacivertli futbolcular, Ali Koç'un kutlama sözleriyle de ekstra moral buldu.

7/10
ALTAY; TAM DA İHTİYAÇ OLDUĞU GİBİ

Fenerbahçe için Giresun'dan elde kalan olumlu sonuçlardan biri de Altay Bayındır'ın dönüşü oldu. Altay Bayındır, tam 105 gün sonra sahalara Giresunspor maçıyla döndü. Sahaya kaptan olarak çıkan Altay, yaklaşık 3 aydan fazla kalesinden uzak kalmasına rağmen özellikle ilk yarıda ortaya koyduğu performansla ev sahibinin gollük pozisyonlarında kalesinde devleşti. 90 dakika boyunca kalesine gelen 5 şutun 4'ünde gole izin vermeyen Altay'ın bu performansı, gelecek maçlar öncesi Fenerbahçe 'de büyük mutluluk yarattı.

8/10
3 GÜN SONRA 120 KM!

Sarı lacivertliler için bir diğer olumlu gelişme ise fizik gücün umulanın çok üstünde artmasıydı. Kayserispor'a karşı kupada tempolu bir 90 dakika oynayan ve birçok pozisyona girmesine rağmen 1-0'lık skorla elenen Fenerbahçe, Giresun deplasmanında 120 km'yi aşan koşu mesafesine ulaştı. Tüm maçı tempolu oynayan Fenerbahçe'nin 3 gün sonra bu mesafelere ulaşması da alkış topladı.

9/10
PELKAS'TAN HAYAT BELİRTİSİ

Fenerbahçe'nin geçen sezon en büyük yıldızlarından biri olan Dimitris Pelkas, bu sezon ilk kez Giresun deplasmanında eski günlerinden parçalar sundu. İsmail Kartal'ın 10 numara olarak ikinci yarıda oyuna aldığı Yunan yıldız, Giresun savunmasının dengesini bozdu. Attığı golde 65 metre topu sürmesi ve kaleciyi ters ayakta yakalar yakalamaz çektiği şut ile galibiyet golünü filelere gönderdi. Ayrıca, takım arkadaşlarına da birçok pozisyon hazırladı.

10/10
İNGİLİZ ANAHTARI: FERDİ

Fenerbahçe'de sezonun değişmeyen ve günden güne performansını artıran Ferdi Kadıoğlu, Giresun deplasmanında da parladı. NEC Nijmegen'den Fenerbahçe'ye bir hücumcu olarak gelen Ferdi, sarı lacivertlilerde tam bir jokere dönüştü. Sağ kanat bek, sol kanat bek, sağ açık, sol açık, 10 numara oynayan Ferdi, önce sağ bek oynadı ve şimdiyse sol beke geçti. Novak'ın sakatlanmasıyla birlikte kadroda sol bek kalmadı ancak Ferdi, gösterdiği performansla alkış topladı. 22 yaşındaki oyuncu, kariyerinin henüz başında tam bir İngiliz anahtarına dönüştü.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.