Fenerbahçe'de olmazsa olmaz; Mesut Özil gerçekleri
13.02.2022

1/7
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana eleştirilerin odağında olan Mesut Özil'in, istatistikleriyle takımın en önemli parçası olduğu ortaya çıktı. Transferi ile büyük yankı uyandıran dünyaca ünlü yıldız futbolcunun Fenerbahçe'nin oyun planında bu yıl önemi ön plana çıkıyor. Bu sezon gösterdiği performans ile özellikle hücum anlamında takımını ayakta tutan yıldız futbolcunun, maçlardaki etkisi data karşılaştırma platformu Comparisonator'un istatistikleri ile de gözler önüne seriliyor. İşte Fenerbahçe'de Mesut Özil'in hücumdaki etkisi...

2/7
EN ETKİLİSİ MESUT ÖZİL

Data karşılaştırma platformu Comparisonator'un 2021/22 sezonunda şu ana kadar elde ettiği verilere göre Mesut Özil, hem takımının hem de Süper Lig'in hücum anlamında en etkili futbolcularından biri konumunda yer alıyor.

3/7
ZİRVEYE ULAŞTI

Elde edilen veriler ışığında 33 yaşındaki yıldız futbolcu Süper Lig'in 10 numaraları arasında 3. bölgede başarılı pas, gol sayısı ve asist beklentisi istatistiklerinde zirveye ulaşan isim olmayı başardı.

4/7
7 GOL 2 ASİST

Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta forma giyen Mesut Özil, 7 gol ve 2 asist ortalamaları ile etkili bir sezon geçiriyor.

5/7
SÜPER LİG'İN EN BAŞARILI ON NUMARASI

Özellikle oynadığı maçlarda takımının hücum organizasyonlarında kilit rol oynayan yıldız futbolcu, 3. bölgede başarılı pas paratmetresinde maç başına 21.38'lik ortalama ile Süper Lig'in en başarılı on numarası konumunda.

6/7
ASİST BEKLENTİSİNDE DE ZİRVEDE

3. bölgedeki etkinliği ile dikkatleri çeken Mesut Özil, başarılı paslarının da etkisiyle Süper Lig'deki 10 numaralar arasında asist beklentisinde de zirvede yer alıyor. Bu sezon, yalnızca 2 asist yapmayı başaran yıldız futbolcu buna rağmen maç başına 0.47 asist beklentisiyle mücadele ediyor.

7/7
GOLLERİYLE DE KENDİSİNİ GÖSTERİYOR

Kariyerinde attığı gollerden çok asistleri ile ön plana çıkmış olan tecrübeli futbolcu, Sarı-Lacivertli ekipte ise bu sezon golleriyle de kendisini gösteriyor. Attığı gollerle takımına puanlar getiren yıldız futbolcu, maç başına 0.54 gol ortalaması ile on numaralar arasında ilk sırada bulunuyor.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.