Fenerbahçe'de Berisha'nın eşi çılgına döndü! Taraftarla tartıştı
13.02.2022

1/9
Fenerbahçe'de kötü gidişat sonrası en çok eleştirilen isimler arasında yer alan Mergim Berisha için eşi Vesa Vllasaliu bir paylaşım yaptı. Eşinin eleştirilmesine dayanamayan Vesa Vllasaliu, Giresunspor müsabakası sonrası taraftarla tartıştı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

YENGE ÇILDIRDI! TARAFTARLA TARIŞTI

Süper Lig'in 25'inci haftasında Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanında geriye düşmesine rağmen sahadan 3 puanla ayrıldı. Kritik mücadelenin ardından sarı-lacivertli taraftarlar, Mergim Berisha'yı eleştirmeye başladı. Alman santraforun eşi Vesa Vllasaliu, sosyal medya hesabından eleştiriler sonrasında bir paylaşım yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...

2/9
SERDAR DURSUN'UN YERİNE GİRDİ

Fenerbahçe'nin Giresunspor ile oynadığı müsabakaya Mergim Berisha yedek kulübesinde başladı. Takım arkadaşı Serdar Dursun'un sakatlığı sonrasında zorunlu tercih haline gelen genç forvet, 58'inci dakikadan itibaren sahada yer aldı.

3/9
TARAFTARLAR ELEŞTİRDİ

Giresunspor müsabakasında yakaladığı gol pozisyonlarını iyi değerlendiremeyen Mergim Berisha maçın ardından eleştirilerin hedefi haline geldi. Mergim Berisha'nın performansı sonrası sarı-lacivertli taraftarlar isyan etti.

4/9
VESA İSYAN ETTİ

Fenerbahçe taraftarların Mergim Berisha'ya yönelik eleştirileri sonrası, eşi Vesa Vllasaliu dayanamadı. Sarı-lacivertli taraftarların tepkilerine kayıtsız kalamayan genç kadın, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

5/9
'ÇOK KOMİKSİNİZ'

Vesa Vllasaliu taraftarların eleştirilerine cevap verirken oldukça sert ifadeler kullandı. Mergim Berisha'yı savunan Vesa Vllasaliu, “Çok komiksiniz. Çoğu taraftarın profesyonel futbolcu ve antrenör olduğunu bilmiyordum, haydi gerçeğe dönelim“ notunu düştü.

6/9
'HAYALLERİNİZDE BİLE ULAŞAMAZSINIZ'

Eşinin futbolcu olduğunu belirten Vesa Vllasaliu mesajının kalan kısmında ise daha da çarpıcı ifadeler kullandı: “Benim eşim bir futbolcu ve sizi buna hayallerinizde bile ulaşamazsınız.“

7/9
DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Vesa Vllasaliu'nun bu tepkisi ilk değil. Daha önce eşinin sakatlığı sonrası suçlanan genç kadın bir paylaşım daha yapmıştı. Mergim Berisha'nın eşi, “Boyum 1.83. Kilom 66 ve siz bana şişman olduğumu mu söylüyorsunuz? Berisha'ya ben mi zarar veriyorum? Allah hepinizin yardımcısı olsun“ ifadelerini kullanmıştı.

8/9
BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Mergim Berisha bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 resmi müsabakada şans buldu. Alman golcü bu süreçte rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Mergim Berisha takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

9/9
SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTECEK

RB Salzburg'dan transfer edilen Mergim Berisha'nın sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi 2025'te sona erecek. 23 yaşındaki santraforun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.