Fenerbahçe'de yönetim için zor karar!
11.02.2022

1/11
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FFP anlaşmasının yenilenebileceğini söylemişti. Sarı lacivertliler'in sezon sonunda yıldızlarını satması gerekebilir. İyi bir gelirle satılabilecek isimler konusunda Fenerbahçe'yi zor kararlar bekliyor.

2/11
VAZGEÇİLMEZ; KIM MIN-JAE

Kim Min-Jae, sezon başında Vitor Pereira’nın talebiyle Beijing Guoan’dan transfer edilmişti. 25 yaşındaki stoper kısa sürede performansıyla hem taraftarın sevgilisi oldu hem de takımın vazgeçilmezi...

3/11
NAPOLI VE TOTTENHAM TAKİPTE

Güney Koreli oyuncu, yükselen formuyla şimdiden Avrupa’nın birçok takımının da dikkatini çekti. Kim’in en büyük talibi ise Napoli. İtalyan devi, ara transfer döneminde de başarılı oyuncu için girişimlerde bulundu. Ancak Fenerbahçe Min-jae Kim’i sezonun bu bölümünde kaybetmek istemedi. İtalyan basınındaki haberlere göre yıldız savunmacı, Napoli’nin yaz aylarında öncelikleri transfer hedeflerinden biri konumunda. Tottenham’ın adı da Güney Koreli oyuncuyla anılıyor.

4/11
25 MİLYON EURO!

Kim’in sezon sonuna kadar ki performansına bağlı olarak bonservis bedeli 25 milyon Euro’ya kadar çıkabilir.

5/11
YÜKSELİŞTE; MIGUEL CRESPO

Fenerbahçe ’nin bu sezon teknik direktör Vitor Pereira’nın talebiyle transfer ettiği bir diğer isim de Miguel Crespo’ydu. Portekizli orta saha oyuncusu ilk geldiği dönemde performansıyla tartışma yarattı, “Bu takımın seviyesinde değil” yorumları yapıldı. Ancak Crespo, Galatasaray derbisinde uzatmalarda attığı galibiyeti getiren golünün ardından büyük bir çıkış yaptı.

6/11
RAKAM BELİRLENDİ; 10 MİLYON EURO

25 yaşındaki futbolcu şu anda takımın en formda isimlerinden biri. Ali Koç, son dönemde Crespo’ya da ilginin olduğunu söylemişti. Estoril’den 1.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Miguel Crespo için 10 milyon Euro’nun altındaki tekliflerin değerlendirilmeyeceği kaydedildi. Fenerbahçe’de çok mutlu olan Portekizli oyuncunun ise şu anda ayrılmayı düşünmediği belirtildi.

7/11
HALA TAKİPTE; ATTILA SZALAI

Attila Szalai bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Yine de özellikle EURO 2020’deki futboluyla birçok takımın radarına girmişti. Atletico Madrid, Aston Villa, West Ham, Leicester ve Napoli, Macar futbolcuyu izleyen ekipler arasında yer alıyor.

8/11
EN AZ 20 MİLYON EURO

Geçen yaz döneminde 24 yaşındaki savunmacı için 20 ile 25 milyon Euro’luk rakamlar konuşuluyordu. Szalai’nin formu bu sezon biraz düşse de yönetim, 20 milyon Euro’dan aşağıya bir bedeli kabul etmeyecek. Özellikle Kim’in gelişi ve sergilediği performans sonrası Macar yıldızın gönderilme ihtimali daha da arttı.

9/11
KARAR YENİ HOCANIN

Yönetim, iki oyuncuya da teklif gelmesi halinde son kararı yeni gelecek teknik direktöre bırakmayı planlıyor. Ancak Sarı-Lacivertliler’in planlamasında ilk olarak Szalai’yi elden çıkarmak olduğu öğrenildi.

10/11
AJAX'IN AKLINDAKİ 1 NUMARA; ALTAY

Hollanda ekibi, Altay Bayındır’ı geçen sezondan beri takip ediyor. Ajax’ın kalecisi Andre Onana, sezon sonunda İnter’e transfer olacak. Kamerunlu file bekçisinin yerini doldurmak için birkaç aday belirlendi. Listenin ilk sırasında Altay ile Manchester United’ın yedek kalecisi Dean Henderson var.

11/11
GÖSTERECEĞİ PERFORMANS KRİTİK

Ajax’ın izleme ekibinin her iki file bekçisiyle ilgili detaylı bir rapor hazırladığı belirtildi. İngiliz basınına göre ise Henderson, United’dan ayrılması halinde İngiltere’de kalmak istiyor. Fenerbahçe ’nin başarılı file bekçisinin yaşadığı sakatlık, kendisine olan ilgiyi azaltabilir. Ancak sezon sonuna kadarki bölümde göstereceği performansla 23 yaşındaki kaleci, başka takımların transfer listesine yeniden girebilir. Daha önce Lille de Altay için girişimlerde bulunmuştu. (Fanatik)


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.