Fenerbahçe'de İsmail Kartal raporunu sundu! İşte üstü çizilen isimler...
10.02.2022

1/16
Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışının uzağında kalan ve Ziraat Türkiye Kupası'na da son 16 turunda veda eden Fenerbahçe'de, flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın göreve gelmesine rağmen sarı lacivertlilerdeki kötü gidişat sürüyor. Bu doğrultuda sezon sonu için kapsamlı bir rapor hazırlayan Kartal, takımdan ayrılmasını istediği isimleri yönetime sundu. Kanarya'da sezon sonu büyük bir revizyon kapıda..

Fenerbahçe, bu sezon alınan sonuçlarla yine beklentinin altında kaldı. Teknik Direktör İsmail Kartal, sarı lacivertlilerin, kupadan da elenmesiyle birlikte geniş kapsamlı raporunu hazırladı ve birçok oyuncunun üstünü çizdi.

2/16
Geçen sezon Erol Bulut ile anlaşan ancak sezon ortasında takımı Emre Belözoğlu'na emanet eden Kanarya, Belözoğlu ile de sezon sonu vedalaşmıştı.

3/16
Yeni sezona eski teknik direktörü Vitor Pereira'yı getirerek başlayan Fenerbahçe, ligdeki kötü gidişat ve UEFA Avrupa Ligi'nde alınan sonuçların ardından Portekizli çalıştırıcıyla ilk yarı bitmeden yollar ayrılmıştı.

4/16
Takımı bir süreliğine Zeki Murat Göle'ye emanet eden Ali Koç ve yönetimi, daha sonra eski teknik direktörü İsmail Kartal ile anlaşmaya varmıştı.

5/16
İsmail Kartal'a destek veren sarı lacivertli taraftarlar, alınan sonuçların düzeleceği fikrindeydi. Ancak Kanarya'nın Kartal'la da yüzü gülmedi.

6/16
Ligde Medipol Başakşehir'e mağlup olan Fenerbahçe, en büyük hedefi Ziraat Türkiye Kupası'nda da hüsrana uğradı. Sarı lacivertliler, son 16 turunda sahasında konuk ettiği Kayserispor'a son dakika golüyle 1-0 mağluğ oldu.

7/16
KARTAL'DAN DEV NEŞTER!

Bu sonucun ardından tamamiyle yeni sezon üzerine planlarını yapacak olan Kanarya'da, İsmail Kartal, birçok oyuncu hakkında notunu belirledi.

8/16
60 yaşındaki teknik adam, takımda büyük bir operasyon yapılması gerektiğini Başkan Ali Koç ve yönetime iletti.

9/16
O İSİMLER YOLCU!

Bu doğrultuda İsmail Kartal'ın, sezon sonu yolların ayrılmasını istediği futbolcuların listesi belli oldu. İşte o liste...

10/16
Luiz Gustavo

11/16
Nazım Sangare

12/16
Mert Hakan Yandaş

13/16
Marcel Tisserand

14/16
Serdar Aziz

15/16
Filip Novak

16/16
Mergim Berisha


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.