Bilal Meşe yazdı; "Kocaman'ı kovmanın dayanılmaz bedeli"
10.02.2022

1/5
Milliyet yazarı Bilal Meşe, köşesinde Fenerbahçe ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte o yorumlar...

2/5
“SON PİŞMANLIK NEYE YARAR?“

Rahmetli Müslüm Gürses’in söylediği ünlü bir parça var; “Son pişmanlık neye yarar” diye... Valla bu parçanın birçok sözü tam da Fenerbahçe’ye göre! “Son pişmanlık, neye yarar, her şeyin bedeli var, olmadı yaaaaaaar...”

3/5
“TUTSAYDINIZ KOCAMAN'I“

Efendim, Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu’nda yaptığı konuşmada, “Sayın Aykut Kocaman’ı 1 sene daha tutup devam etmek en doğru karar olabilirdi” ifadelerini kullandı. Yine Başkan Koç, “Çok fazla taşı yerinden oynattık, Aykut Kocaman’ı ben kovmadım. Aykut hoca bu camianın en kutsal değerlerinden biridir” dedi ancak bu sözlerinin bazıları hiç de gerçekçi değil. Yani, “Ben kovmadım” cümlesi! Kocaman’ın ayrılığında o koltukta siz oturuyordunuz sayın başkan! Göndermek yerine tutsaydınız Kocaman’ı... Elinizi tutan mı vardı Allah aşkına?

4/5
“AYNI HATAYA İKİNCİ KEZ DÜŞTÜNÜZ SAYIN BAŞKAN“

Sadece Aykut Kocaman mı? Peki, Emre Belözoğlu’na ne demeli? Bir maç yenildi diye yolları ayırdınız, aynı hataya ikinci kez düştünüz sayın başkan? O beğenmediğiniz Emre Belözoğlu, sessiz, sedasız işini yapıyor. Başakşehir’de maşallahı var, başarılı işlere imza atıyor, bileği de bükülmüyor.

5/5
“ONLAR ZOR GÜNLERİN ADAMIDIR“

Fenerbahçe için lig bitti gibi, artı kupaya da havlu attı! Şu yılan hikayesine dönen teknik direktör konusunda camia çok rahatsız, biliyoruz... Artı İsmail Kartal’ın geleceği camiada tartışılan bir başka belirsizlik... Başkan Ali Koç, Kartal’ın yeni sezonda gelecek hocayla devam etmesini istiyor. Valla İsmail hocanın bu teklife de sıcak bakacağını düşünüyorum. Neden mi? Onlar bu camianın içinde büyüdüler, vefa duyguları üst seviyededir. Gerek Aykut Kocaman, gerek Emre Belözoğlu, gerekse İsmail Kartal hoca, zor günlerin adamıdır da ondan!


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.