Fenerbahçe'den ayrılmaya karar verdi! Transfer yetkisi menajerinde
09.02.2022

1/9
Süper Lig'de zirve yarışından uzaklaşan ve kupada yoluna devam etmeke isteyen Fenerbahçe, Kayserispor'a son dakika yediği golle yenilerek veda etti. 10 kişi kalan rakip karşısında alınan skor tartışma konusu olurken sarı-lacivertli takımın çok şey beklediği yıldız isim ayrılık kararını verdi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor'u ağırladı. Ülker Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Kayserispor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Sarı-lacivertli kulübün çok şey beklediği yıldız ayrılık kararı verdi.

2/9
SON DAKİKA GOLÜ

Konuk ekip, maçın son dakikasında kazanılan serbest vuruşta Ramazan Civelek'in topu ağlara göndermesiyle, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Son saniyede gelen golün ardından hakem Arda Kardeşler, santra yaptırmadan müsabakayı bitirdi. Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, kupaya da son 16 turunda veda etmekten kurtulamadı. Kayserispor ise çeyrek finale yükselen taraf oldu.

3/9
KIRMIZI KART ÇIKTI

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan sarı-lacivertliler, topa sahip olmayı başarsa da istediği pozisyonları bulamadı ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. Kayserisporlu futbolcu Uğur Demirok'un ilk yarının son dakikasında direkt kırmızı kart görmesi sonrası ikinci yarıya avantajlı başlayan Fenerbahçe, oyunu rakip kaleye yıksa da yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

4/9
ARA TRANSFER SONA ERDİ

Futbolda “ara transfer“ olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi kapandı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun daha önce aldığı karara göre, 12 Ocak'ta başlayan ara transfer dönemi gece yarısı itibarıyla tamamlandı. 2021-2022 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi 17 Haziran-8 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmişti.

5/9
FERDİ İLE AYRILIK KAPIDA

Öte yandan sarı-lacivertlilerde sıcak bir gelişme yaşanıyor. Akşam'ın haberine göre; Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe macerası sona eriyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu takımıyla yeni kontrat yapmaya yanaşmıyor.

6/9
FERDİ KADIOĞLU'NUN ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE DEĞİL

Önceliği taliplerine veren Ferdi Kadıoğlu, menajerine konuyla ilgili tam yetki verdi. Hatırlanacağı üzere Ferdi Kadıoğlu için geçtiğimiz günlerde Nottingham Forest devreye girmiş, oyuncunun menajeri apar topar İngiltere'ye görüşmeye gitmişti.

7/9
A MİLLİ TAKIMI SEÇTİ

A Milli takımı seçen ve gelecek sezon yerli statüsünde oynayacak olan Ferdi Kadıoğlu'ndaki belirsizlik Fenerbahçeli taraftarları da endişelendiriyor.

8/9
FERDİ KADIOĞLU'NUN HAYAL KIRIKLIĞI

22 yaşındaki futbolcu ligde son oynanan Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası, “Ne söyleyebilirim ki, hayal kırıklığı yaşıyorum. Kazanamamak bizler açısından kötü bir durum. Kolay bir gol yedik. Saha içinde takım olarak her şeyi verdik ama bu yeterli olmadı.“ diyerek sarı-lacivertlilerde yaşanan sportif başarısızlıklardan duyduğu üzüntüyü dile getirmişti.

9/9
88 MAÇTA 9 GOL 11 ASİST

Fenerbahçe, Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 20 puan gerisinde yer alıyor. Sarı-lacivertli formayla 88 maça çıkan Ferdi, 9 gol attı, 11 asistlik katkı sağladı. Transfermarkt verilerine göre Ferdi Kadıoğlu'nun değeri 8 milyon euro.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.