Fenerbahçe yenilgisi sonrası büyük tepki! Serhat Akın'dan sert gönderme
09.02.2022

1/9
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, sahasında karşı karşıya geldiği Kayserispor'a 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Müsabakada pozisyon bulmakta zorluk çeken sarı-lacivertliler, 90+3. dakikada eski futbolcusu Ramazan Civelek'in attığı golle 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

2/9
UĞUR DEMİROK KIRMIZI GÖRDÜ

Kayserispor'da Uğur Demirok, Ozan Tufan'a yaptığı faul sonrası 45+3. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Uğur Demirok'un müdahalesi sonrası sakatlık geçiren Ozan Tufan, ikinci yarının başında kendini denedi ancak maça devam edemedi.

3/9
KAYSERİ YİNE KALESİNİ KAPATTI

Kupaya 5. turdan katılan Fenerbahçe, Afjet Afyonspor'u 2-0 ile geçerek son 16 turuna yükselmişti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ligde son olarak Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olmuştu. Hikmet Karaman'ın öğrencileri, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon henüz gol yemedi. Çıktığı 4 karşılaşmada 12 gol atıp gol yemeyen Kayserispor, kupadaki ciddiyetini göstermiş oldu.

4/9
SON DAKİKA GOLÜ ESKİ FENERBAHÇELİ'DEN

Kayserispor'un Fenerbahçe karşısındaki galibiyet golünü Fenerbahçe alt yapısından çıkan Ramazan Civelek attı. Ramazan'ın frikiğinde top, maç boyunca net gol fırsatlarını harcayan Berisha'ya çarparak ağlara gitti.

5/9
SERHAT AKIN'DAN GÖNDERME

Eski feenrbahçeli futbolcu Serhat Akın maç sonu skora tepki göstererek; “Şimdi kaç kulvar kaldı yarışta olduğumuz“ paylaşımında bulundu.

6/9
ERSİN DÜZEN

Fenerbahçe yine şaşırtmadı! Buz gibi havada, yağmurda maça giden taraftarın hakkını nasıl ödeyeceksiniz acaba?! 2. yarı 10 kişi oynamasına rağmen çeyrek finale çıkan Kayserispor’a tebrikler

7/9
DENİZ ÇOBAN: SAMUEL'E ÇALINAN FAUL BASİT

Eski hakem Deniz Çoban maçla ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu: Fenerbahçe-Kayserispor: * Dk:45+1 Uğur Demirok’un Kırmızı kartı doğru. * Dk:60 Crespo’nun şutunda, Hosseini’nin kolundan dönen top net penaltı. *Dk:61 Ferdi-Onur mücadelesinde hakem devam dedi.Penaltı daha doğru olurdu. Dk:90+3 Golden önce Samuel’e çalınan faul çok basit.

8/9
OSAYİ SAMUEL

Bright Osayi-Samuel maç sonunda şu açıklamaları yaptı: “Çok fazla bir şey söyleyemiyorum. İyi bir maç çıkardık aslında. Galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Önümüzde daha çok maç var. Söyleyebileceklerim sadece bunlar. Bugün pozisyonlar ürettik. Eksik olan tek şey topu ağlara atamadık. Özgüvenle alakalı çok fazla şey söyleyemeyeceğim. İçeride herkes çok üzgün. Söyleyeceklerim bunlardan ibaret.“

9/9
MERT HAKAN 5 MAÇ SONRA 11'DE

Fenerbahçe'de tecrübeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, 5 maç sonra ilk 11'de görev aldı. Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor karşısında ilk 11'de görev alan Mert Hakan, Fraport TAV Antalyaspor, Altay ve Demir Grup Sivasspor maçlarında görev alamamıştı. Mert Hakan, ligdeki son maçta Medipol Başakşehir'e karşı oyuna sonradan dahil olmuştu.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.