Fenerbahçe'de beklenen son! Geldiği gibi gönderiliyor
08.02.2022

1/10
Sezon başında Fenerbahçe'ye transferi büyük ses getiren fakat inişli çıkışlı bir grafik sergileyen yıldız isim için ayrılık kararı alındı. Sarı-lacivertlilerin UEFA Konferans Ligi kadrosunda yer alamayan futbolcunun yeni adresi belli oldu.

2/10
Fenerbahçe'de Başakşehir yenilgisi moralleri bozdu. Transferin bitimine kısa süre kala çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertliler sezon başında büyük umutlarla transfer olan yıldız isim için ayrılık kararı alındı.

3/10
'3 İSİMLE GÖRÜŞÜYORUZ'

Bu sezon lige erken havlu atan Fenerbahçe’de taraftarlar artık yeni gelecek teknik adamın açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu’nda bu konuyla alakalı bilgi vermiş, “3 isimle görüşüyoruz, 2’siyle parasal konuları müzakere etme aşamasına gelinmiştir. Çünkü bu insanlar hemen para pul konuşmuyor. Konsept, kulüp, vizyon... Ne yapmak istiyorsunuz? Nereye varmak istiyorsunuz? Kadrolar inceleniyor“ ifadelerini kullanmıştı.

4/10
UEFA LİSTESİ AÇIKLANDI

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi kadrosunu duyurdu. Sarı-lacivertlilerin listesinde Diego Rossi ve Miguel Crespo isimleri yer almadı. Serdar Dursun ve Ozan Tufan ise kadroya dahil edildi. İşte Fenerbahçe'nin açıkladığı liste;Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Nazım Sangare, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Filip Novak, Luiz Gustavo, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Mesut Özil, Muhammed Gümüşkaya, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Ozan Tufan, Dimitris Pelkas, Bright Osayi-Samuel, Serdar Dursun, Enner Valencia, Mergim Berisha.

5/10
AYRILIK KARARI ALDI

Sarı-Lacivertliler'in piyasa değeri 18 milyon Euro olan Uruguaylı yıldızı MLS ekibi Los Angeles'tan kiralaması büyük ses getirmişti. Brezilya'dan Torcedores'in haberine göre; Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası forma şansı bulamayan Diego Rossi ayrılık kararı aldı.

6/10
FLAMENGO'YA ÖNERİLDİ

Önce Zeki Murat Göle ardından da İsmail Kartal'ın gelişiyle 11'deki yerini kaybetti. Flamengo'nun Avrupa'da en çok iş yaptığı menajer Giuliano Bertolucci, Rossi'yi Brezilya kulübüne önerdi.

7/10
OLUMLU RAPOR

Bu öneri üzerine Flamengo Baş Gözlemcisi Fabinho Soldado, Rossi'yi gözlemledi ve yönetim ile teknik heyete olumlu görüş bildirdi.

8/10
SON SÖZ PAULO SOUSA

Flamengo yönetimi ise teknik direktör Paulo Sousa'ya transferde topu bıraktı. Genç yıldızın ismi UEFA Konferans Ligi kadrosundan çıkarıldı. Rossi'nin bu şok gelişme sonrası ayrılığı sıcak baktığı bildirildi.

9/10
AYLIK ÜCRETİ 75 BİN EURO

Diego Rossi'nin Fenerbahçe'den aylık 75 bin euro gibi bir ücretinin olduğu ve bu ücretinin de karşılanabilir olduğu belirtildi.

10/10
24 MAÇTA 7 GOLE ETKİ

Fenerbahçe'nin 7 milyon euro opsiyonuyla Los Angeles FC'den kiraladığı Diego Rossi, Fenerbahçe formasıyla 24 resmi maça çıkıp 2 gol attı ve 5 asist yaptı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.