Fenerbahçe'de şoke eden ayrılık! Yeni transfer gitmek istiyor
05.02.2022

1/8
Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatın ardından Vitor Pereira'yla yollarını ayıran Fenerbahçe'de göreve İsmail Kartal getirildi. Sarı-lacivertli kulübün sezon başında transfer ettiği tecrübeli futbolcu, forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak istediğini menajerine bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...

2/8
BARTU, BOLUSPOR'DA

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, Fenerbahçe'de forma giyen 19 yaşındaki kaleci Bartu Kulbilge ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe'ye ödenecek olan bonservis bedeline dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

3/8
MUHAMMED GÜMÜŞKAYA DA YOLCU

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde 4 yıllık yeni sözleşme imzaladığı Muhammed Gümüşkaya'yı Giresunspor'a kiraladı. Gümüşkaya, ligin geri kalanında Giresunspor forması giyecek. 21 yaşındaki futbolcu sarı-lacivertli formayla bu sezon 18 maçta görev alırken, 1 kez de gol attı.

4/8
ROSSI'DEN AYRILIK KARARI

Fenerbahçe'nin sezon başında yaptığı en flaş transfer hamlelerinden birisi Diego Rossi olmuştu. Sarı-lacivertlilerin piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldızı kiralaması büyük ses getirdi. Yıldız futbolcuyla ilgili flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı.

5/8
PEREIRA'NIN GÖZDESİYDİ

Vitor Pereira'nın oyun planının en önemli parçalarından biri haline gelen Rossi takımın en çok skor katkısı yapan futbolcusu oldu. Ancak Portekizli hocanın görevden alınması sonrası işler değişti. Önce Zeki Murat Göle ardından da İsmail Kartal'ın gelişiyle 11'deki yerini kaybeden Rossi dün bir darbe daha yedi.

6/8
KADROYA DAHİL EDİLMEDİ

Genç yıldızın ismi UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosundan çıkarıldı. Son zamanlarda sıkıntıda olan Rossi'nin bu şok gelişme sonrası gemileri yaktığı ve ayrılık kararı aldığı öğrenildi.

7/8
ABD'YE DÖNMEK İSTİYOR

Takvim'in haberine göre; Uruguaylı kanat oyuncusunun menajeriyle görüşerek Los Angeles'a geri dönmek için düğmeye bastığı belirlendi. Rossi'nin menajerinin hem Fenerbahçe hem de ABD kulübüyle görüşmeler yapacağı, bu temasların ardından yıldız futbolcunun kiralık sözleşmesinin feshedilebileceği öğrenildi.

8/8
24 MAÇTA OYNADI

Los Angeles'dan kiralanan Diego Rossi bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 24 resmi müsabakada görev aldı. Tecrübeli futbolcu rakip fileleri 2 kez havalandırdı. Uruguaylı, takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.