İtalyanlar Fenerbahçeli yıldızı duyurdu! Sözleşme teklifi, Galatasaray...
05.02.2022

1/10
Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişatın ardından Vitor Pereira'yla yollarını ayıran Fenerbahçe'de göreve İsmail Kartal getirildi. Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli takımda sıcak bir gelişme yaşandı. İtalyanlar Fenerbahçeli yıldız için yapılan sözleşme teklifini duyurdu.

2/10
MUHAMMED GÜMÜŞKAYA KİRALANDI

Fenerbahçe, Muhammed Gümüşkaya'nın sezon sonuna kadar GZT Giresunspor'a kiralandığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol Akademimizin son dönemde yetiştirdiği yıldızlardan olan Muhammed Gümüşkaya'nın kariyer gelişim planlaması çerçevesinde, oyuncumuzun ligin geri kalan bölümünde Giresunspor'a kiralık olarak verilmesi kararlaştırılmıştır. Sarı Lacivertli formamıza uzun yıllar hizmet edeceğine inandığımız Muhammed'e sakatlıktan uzak başarılı bir dönem diliyoruz“ ifadelerine yer verildi.

3/10
KURZAWA ÖNERİLDİ

Sarı-lacivertli kulübe sol bek transferi için önerilen son isim Laywin Kurzawa oldu. Paris Saint Germain'in maaş desteği önerisi sunmasına rağmen Fenerbahçe, Kurzawa'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istemedi.

4/10
SERDAR AZİZ GELİŞMESİ

Sarı-lacivertlilerde iç transfer çalışmaları sürerken sözleşmesi sezon sonunda bitecek Serdar Aziz'in geleceği merak konusu oldu. Bir türlü Szalai ve Kim Min Jae ikilisinin arasına giremeyen milli futbolcu için çeşitli transfer iddiaları ortaya atılmıştı.

5/10
GALATASARAY İDDİASI

Transfer iddiaları içinde en dikkat çeken ise Galatasaray oldu. Ezeli rakibin tecrübeli savunmacı için devreye girdiği öne sürülmüştü. Bu iddialar sonrasında Galatasaray'ın Semih Kaya'yı transfer etmesi bu ihtimali bir hayli azalttı.

6/10
MENAJERİ YALANLADI

Serdar Aziz'in menajeri geçtiğimiz günlerde oyuncunun eski takımı Galatasaray'la görüştüğü yönünde iddiaları yaptığı, “Galatasaray ile herhangi bir görüşmemiz olmadı“ sözleriyle yalanlamıştı.

7/10
İTALYANLAR YAZDI

Öte yandan milli stoper hakkında İtalya'dan yeni bir haber geldi. Transfer duyurularıyla tanınan İtalyan gazeteci Nicolo Schira sosyal medya hesabından Serdar Aziz ile ilgili yeni gelişmeyi duyurdu.

8/10
FENERBAHÇE'DEN YENİ SÖZLEŞME

İtalyan gazeteci,Fenerbahçe'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek Serdar Aziz'e 2024 yılına kadar sürecek yeni bir kontrat önerdiğini yazdı.

9/10
80 MAÇTA 8 GOL

Kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Serdar Aziz, 2016 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. 2019'un ocak ayında Fenerbahçe'ye giden 31 yaşındaki deneyimli isim, sarı-lacivertli formayla çıktığı toplam 80 karşılaşmada 8 gol atarken 2 de asist yaptı. Serdar Aziz, 18 kez de A Milli Futbol Takımı'nın formasını giydi.

10/10
13 MAÇTA SÜRE ALDI

Serdar Aziz bu sezon ligde 13, Avrupa Ligi'nde 2 karşılaşmada görev yaptı. Vitor Pereira döneminde üçlü savunmanın yedeği olan Serdar, İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle daha fazla ön plana çıktı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.