İtalyanlar Fenerbahçe'nin yeni transferini yazdı! İşte Kanarya'nın yeni sol beki...
04.02.2022

1/9
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Ara transfer döneminde sessiz olan Fenerbahçe'de Max Meyer ve Allahyar takımdan ayrılmıştı. Daha önce de sol bek için Konan ve Uğur Çiftçi ile görüşen fakat bu isimlerden sonuç alamayan Fenerbahçe yeni sol bekini buldu.

2/9
KONAN VE UĞUR ÇİFTÇİ HAMLELERİ SONUCA ULAŞAMADI

Suya düşen Konan ve Uğur Çiftçi hamlelerinden sonra Fenerbahçe Efecan Karaca için de kulübü Alanyaspor ile anlaşamadı. Transfer arayışlarına devam eden yönetim, sol bek takviyesi için harekete geçmişti ve istediği oyuncuyu buldu.

3/9
Sol bek arayışlarını devam ettiren Fenerbahçe aradığı ismi İtalya'da buldu. Sarı-Lacivertli yönetim, Cagliari'de forma giyen Yunan sol ile anlaşmaya vardı.

4/9
F.BAHÇE OYUNCU İLE ANLAŞMAYA VARDI

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken beklenen transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertli takım Cagliari ile bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Yunan sol bek Charalampos Lykogiannis ile anlaşmaya vardı.

5/9
LYKOGİANNİS, FENERBAHÇE İÇİN GELİYOR

İtalyan gazetesi Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Fenerbahçe, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Cagliari'de forma giyen 28 yaşındaki Yunan sol bek Charalampos Lykogiannis ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

6/9
F.BAHÇE OYUNCU İLE 2.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Haberde, Yunan sol bek oyuncusunun İtalyan kulübünün yeni sözleşme teklifini kabul etmediği ve Kanarya ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi.

7/9
FENERBAHÇE SERBEST KALMA BEDELİ ÖDEYECEK

Fenerbahçe'nin Charalampos için Cagliari'ye bir serbest kalma bedeli ödeyeceği belirtilirken, rakamın ne kadar olduğu netleşmedi.

8/9
CHARALAMPOS LYKOGİANNİS KİMDİR?

2018 yılında Sturm Graz'dan İtalyan ekibine transfer olan Lykogiannis, çıktığı 101 maçta 4 gol ve 7 asist kaydetti. Yunan oyuncu kariyerinde GS Ergotelis, APO Levadiakos ve Olympiakos gibi takımların da formalarını giydi.

9/9
MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını 6 kez terleten CharalamposLykogiannis, bu maçlarda 235 dakika sahada kaldı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.