Fenerbahçe'de Efecan transferinin kriz nedeni
03.02.2022

1/7
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu arayıp, “Efecan'ı gönder gelsin” talebinde bulundu. Çavuşoğlu “Olur ama önce resmî işlemleri yapalım” karşılığını verdi. Bu tutumdan rahatsız olan Ali Koç, vazgeçti.

2/7
“EFECAN'I GÖNDER GELSİN“

Efecan Karaca'nın Fenerbahçe'ye transferi konusnuda dün iki kulüp hareketli saatler yaşadı. Akşam'dan Şafak Gözmen'in haberine göre; Oyuncuyu Fenerbahçe'ye getirmek isteyen Başkan Ali Koç, Alanya Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nu arayarak, “Efecan'ı gönder gelsin Başkan“ diye şaka yollu transfer teklifini iletti. İki Başkan arasında yapılan görüşmelerde ekonomik konularda uzlaşma sağlandı. İş transferin resmiyete dökülmesine kadar geldi.

3/7
“TEMİNAT İSTEMEK ZORUNDAYIM“

Hasan Çavuşoğlu, “Başkanım her şey iyi ama resmi evrak konusunu da halletmemiz lazım. Paranın ödenmesi için bir teminat istemek zorundayım.“ dedi.

4/7
“ÖDEMENİN TEMİNATI BENİM“

Bunun üzerine Ali Koç, “Teminat benim“ karşılığını verdi. Çavuşoğlu ise “Başkanım bu konuda benim açımdan bir sorun yok. Ancak ben sadece Hasan Çavuşoğlu'nu temsil etmiyorum, bir camiayı temsil ediyorum. Yine de işimizi resmiyete uygun şekilde yapmak zorundayız.“ diye ısrar etti.

5/7
KOÇ RAHATSIZ OLDU, TRANSFERİ ASKIYA ALDI

Bu tavırdan rahatsız olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Efecan Karaca transferini de askıya aldı. Uzlaşmayla sonuçlanmayan bu görüşmeden sonra Efecan transferi konusunun bir daha gündeme gelmesi beklenmiyor.

6/7
A MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ

Alanyaspor'da gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Efecan Karaca, Ay-Yıldızlı formayı 8 defa giyerken, 8.5 yıldır formasını terlettiği Akdeniz ekibinde ise 291 maça çıktı.Bu maçlarda 28 kez ağları sarsan 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 52 de asist yaptı.

7/7
AVCI DA İSTEMİŞTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, geçen sezon Bordo-mavili takımın başında geçtikten sonra Efecan Karaca'yı hem devre arasında hem de yaz transfer döneminde istemiş ancak Karadeniz ekibi, Alanyaspor'la anlaşamayınca bu transfer gerçekleşmemişti.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.