Ozan Tufan gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe o transferden vazgeçince...
03.02.2022

1/16
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşandı ve Watford'a kiralanan Ozan Tufan geri döndü. Teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetime “Geri dönebilirse Ozan çok işimize yarar“ demesinin ardından görüşülen 26 yaşındaki oyuncu “Seve seve gelirim“ cevabını verdi ve yeniden Sarı-Lacivertli formayı giydi. Ozan Tufan'ın gelişinin perde arkasında ise Fenerbahçe'nin bir başka yıldız ismin transferinden vazgeçmesi yatıyor. İşte son dakika haberinin detayları... (Sabah)

2/16
Fenerbahçe sürpriz bir hamle yaparak sezon başında Premier Lig ekiplerinden Watford'a kiraladığı Ozan Tufan'ı geri getirdi.

3/16
SATIN ALMA OPSİYONU DEVAM EDİYOR

Watford, oyuncuyla anlaşmayı feshettiklerini bildirirken, F.Bahçe cephesi ise iki kulübün karşılıklı anlaşarak Ozan'ın sezonun kalan kısmını sarı-lacivertli ekipte geçirmesine karar verildiğini açıkladı.

4/16
Yapılan anlaşmaya göre Watford, Premier Lig'de kalması halinde yıldız futbolcunun bonservisini alacak. Bu rakam da 6.5 milyon Euro olarak belirlenmişti.

5/16
VITOR PEREİRA İSTEMEDİ

Sezon başında takımın başına getirilen Vitor Pereira, Ozan Tufan'ı oynatmayacağını yönetime iletmişti.

6/16
Bunun üzerine Watford'dan gelen teklif değerlendirilmiş ve 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, satın alma opsiyonuyla İngiliz ekibine kiralık olarak gönderilmişti.

7/16
ELNENY OLMAYINCA OZAN TUFAN GELDİ

Bir süredir orta saha arayışı içinde olan Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Elneny'nin yıllık 3 milyon Euro talep etmesi üzerine transferden vazgeçti.

8/16
Bu gelişmenin ardından teknik direktör İsmail Kartal yönetime, “Geri dönebilirse Ozan çok işimize yarar“ mesajını iletti. Kurulan temasta, “Seve seve gelirim“ diyen milli futbolcu, dün öğle saatlerinde İstanbul'a indi.

9/16
WATFORD MACERASINDA GÜLÜMSETEN AÇIKLAMA

Ozan Tufan, Watford'da forma giyerken oldukça zorlandığını o dönem yaptığı bir açıklamada anlatmıştı. Yıldız futbolcu, “Türkiye Ligi'nde futbol biraz duruyor sahada. Yere yatan futbolcular, zaman geçirmeler...

10/16
Premier Lig'e geldiğim günden beri top taca çıksın diye bazen dua ediyorum nefes almak adına. Saliselik taç atışları var. Pozisyon alalım, dinlenelim, nefes alalım yok.

11/16
Birkaç haftadan sonra ben de alıştım. Premier Lig'de bazı maçlarda durunca benim de garibime gidiyor. Niye duruyor bu futbol diyorum. Türkiye Ligi'ni izliyorum, beğenmemeye başlıyorum“ demişti.

12/16
GÜRCAN BİLGİÇ: DOĞRU BİR TRANSFER

Hepimizin kulağı Efecan Karaca'daydı. İsmail Kartal, 6 ve 8 numara oynayabilecek bir oyuncu istiyordu; Ozan da bunun karşılığı. Takımdan ayrılması Vitor Pereira ile yaşadığı problemler nedeniyleydi.

13/16
İngiltere görmesi, oynaması, orada antrenmanlar yapması çok önemli bir tecrübe. Sık forma bulamıyordu. Şimdi kendini ifade edebileceği bir ortama dönüyor.

14/16
Sorumluluk alan bir oyuncu ve her şeyden öte takımın kaptanlarındandı. Bu nedenle doğru bir seçim olarak yorumluyorum.

15/16
9 MAÇTA 489 DAKİKA OYNADI

Watford forması ile 9 maça çıkarak 489 dakika sahada kalan Ozan Tufan, gol ya da asist üretememişti. Fenerbahçe'de ise toplam 174 kez forma giyen yıldız oyuncunun 21 gol ve 24 asisti bulunuyor.

16/16
AĞZINI BIÇAK AÇMADI

Öğle saatlerinde İstanbul'a gelen Ozan Tufan, açıklama yapmadan direkt arabaya binerek kulübe gitti.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.