Fenerbahçe'den çifte bomba! Forvet transferinde büyük ters köşe
02.02.2022

1/18
Ara transfer dönemine lider Trabzonspor'un 17 puan arkasında giren Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor'un milli oyuncusu Efecan Karaca transferini bitirmeye çalışıyor. Görüşmede takas ihtimali de masaya yatırıldı.Fenerbahçe ayrıca forvet transferinde ise büyük bir ters köşeye imza atmaya hazırlanıyor. İşte son dakika haberinin detayları... (Sabah)

2/18
A Milli Futbol Takımımız'ın 7 Ekim 2020 tarihinde deplasmanda Almanya ile 3-3 berabere kaldığı hazırlık maçında Panzerler'in teknik direktörü Joachim Löw, Efecan Karaca'nın performansına hayran kalmış, Şenol Güneş'le vedalaşırken de “Kim bu çocuk? Daha önce adını duymamıştım. Yine iyi bir yetenek çıkarmışsın“ demişti.

3/18
Fenerbahçe, yeni sezonda Löw'ü takımın başına getirmek için çalışmalarını sürdürürken dün de Efecan için sürpriz bir hamle yaptı. Alanyaspor'la masaya oturan sarı-lacivertliler, oyuncuyu resmen istedi.

4/18
KULÜBÜNDEN KOLAYLIK TALEP ETTİ

Bonservis pazarlığının yapıldığı görüşmede takas da konuşuldu. Takasta adı geçen futbolcu Alanyaspor Teknik Direktörü Farioli'nin Fatih Karagümrük döneminde de kadrosuna katmak istediği Sinan Gümüş'tü.

5/18
Ancak Sinan'ın maaşı konusunda anlaşma çıkmadı. Efecan cephesinde ise büyük bir heyecan hakim... Tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe formasını giymek için gün sayıyor.

6/18
32 yaşındaki oyuncunun, transferi için Alanyaspor yönetiminden kolaylık istediği gelen bilgiler arasında. Efecan'ın kulübüyle sözleşmesi haziranda bitiyor.

7/18
GÜRCAN BİLGİÇ - FENERBAHÇE İÇİN DOĞRU SEÇİM

Devre arasında hazır ve beklentili olan oyuncuları transfer etmek en doğrusu. Trabzonspor Visca ile bunu yaptı. Efecan da kaleye çabuk gitmek isteyen takımlar için ideal bir oyuncu. Alanyaspor performansı da bunu kanıtladı. İsmail Kartal'ın “Hem 6 hem 8 oynayan futbolcu alabiliriz“ ifadesine de uyuyor.

8/18
Oyun tipine baktığınız zaman aynı zamanda takımı da yönetebilir. Asist sayısının çok olması bu yüzden. Bire birde etkili ve ön oyuncuları yönlendiren bir stili var. Sinan Bolat hamlesi de Efecan hamlesi de bu dönemde Fenerbahçe adına doğru seçimlerdir.

9/18
FORVETE OLUNGA GELİYOR

Bu arada yeni yılın ilk günlerinden itibaren forvet transferine yoğunlaşan Fenerbahçe'nin önce Muriqi ardından da Pesic için yaptığı hamleler sonuçsuz kalmıştı.

10/18
Bunun üzerine Al Duail formasını giyen Michael Olunga'ya yönelen sarı-lacivertliler, ilk etapta oyuncunun şartlarını öğrendi.

11/18
Ardından yıllık 4 milyon Euro'yu bulan maliyetini karşılayabilmek adına bütçe oluşturma çalışmalarına başladı.

12/18
UZUN BOYUNA RAĞMEN SÜRATLİ VE ÇEVİK

Olunga'nın Fenerbahçe'ye olumlu baktığı ve sürecin tamamlanmasını beklediği öğrenildi. 193 cm boyuna rağmen sürati ve çevikliği ile dikkat çeken Kenyalı, solak ve bire birde etkili.

13/18
Bitiriciliği de üst seviyede. 27 yaşındaki futbolcu geçmişte Djurgarden, Girona, Zhicheng ve Kashiwa formaları giydi.

14/18
LUIZ GUSTAVO'YA ATLETICO MINEIRO TALİP

Öte yandan sakatlanana kadar Fenerbahçe'de vazgeçilmezler arasında yer alan Luiz Gustavo'ya Brezilya'dan talip var.

15/18
İyileştikten sonra bir türlü beklentileri karşılayamayan 34 yaşındaki ön liberoyu Atletico Mineiro'nun kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

16/18
Geçen sezon Brezilya Ligi'ni zirvede tamamlayan Mineiro, Gustavo için şartlarını zorlama kararı aldı. Oyuncunun maaş yükünden kurtulmak isteyen F.Bahçe'nin ise teklife açık olduğu belirtildi.

17/18
RAMSEY'DEN F.BAHÇE VE G.SARAY ITIRAFI

Diğer yandan Juventus, Aaron Ramsey'i Glasgow Rangers'a kiralarken İngiliz basını, Galli yıldızı transfer etmek isteyen kulüpler arasında F.Bahçe ve G.Saray'ın da olduğunu yazdı.

18/18
Ramsey, teklifleri doğrularken “Büyük bir hayran kitlesinin önünde Avrupa futbolu oynama şansı“ sözleriyle kendisiyle ilgilenen diğer kulüpleri geri çevirdiğini açıkladı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.