Fenerbahçe aradığı transferi İngiltere'de buldu! Teklif yapıldı, Ozan Tufan detayı
02.02.2022

1/10
Süper Lig'de lider Trabzonspor'un gerisinde kalan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 3 kulvarda yoluna devam eden sarı-lacivertliler aradığı transferi İngiltere'de buldu. Ozan Tufan'ın takım arkadaşı olan yıldız isim teklif yapıldı.

Devre arası transfer döneminin bitmesine kısa süre kala Fenerbahçe'de henüz resmi bir imza atılmadı. Sarı-lacivertliler özellikle gol yollarında daha etkili olmak için forvet ve sol bek takviyesi planlıyor. Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın takım arkadaşı olan yıldız isim teklif yaptı.

2/10
2. İSMAİL KARTAL DÖNEMİ

12 Ocak 2022'de ikinci İsmail Kartal dönemi resmen başladı. Sarı-lacivertli kulüp 2014'te takımı çalıştıran deneyimli teknik adamla sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

3/10
MESUT'UN YETİŞMESİ ZOR

Mesut Özil’in belindeki sakatlığıyla ilgili test yapılacağı ve Başakşehir maçında oynamasının zor olduğu bildirildi. Valencia, Rossi ve Kim Min Jae de milli takımlardan henüz dönmedi. Altay’ın da takıma dahil olmasının en az 10 gün süreceği ve kalede Berke Özer’in olmaya devam edeceği ifade edildi.

4/10
SOL BEK ARAYIŞI

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın yönetime verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertlilerde transferin ilk sırasında sol bek mevkiisi bulunurken şimdiden öne çıkan 2 aday olduğu ifade ediliyor.

5/10
DANNY ROSE İÇİN KİRALAMA TEKLİFİ

Kanarya'nın, Premier Lig ekiplerinden Watford forması giyen Danny Rose'a transfer teklifi yaptığı öğrenildi. Fenerbahçe, yıldız futbolcu için İngiliz kulübüne kiralama teklifinde bulundu.

6/10
SON MAÇINA 4 ARALIK'TA ÇIKTI

Son olarak 4 Aralık'ta resmi maça çıkan Rose, sezon başında bedelsiz olarak Tottenham'dan Watford'a katılmıştı. Watford'da ayrıca Milli oyuncumuz Ozan Tufan da forma giyiyor.

7/10
29 KEZ MİLLİ OLDU

31 yaşındaki deneyimli futbolcu, kariyerinde Tottenham ve Newcastle United gibi takımların da formasını giymişti. Rose İngiltere Milli Takımı'nın formasını 29 kez sırtına geçirmişti.

8/10
LYKOGİANNİS LİSTEDE

İtalyan basınına göre; Fenerbahçe'nin Yunan sol bek oyuncusu Charalampos Lykogiannis için harekete geçtiği kaydedildi. Fenerbahçe, 1.90 boyundaki sol bek için Cagliari ile görüşmelere başladı. Yunan futbolcu aynı zamanda stoper olarak da görev yapabiliyor.

9/10
SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Sezon sonunda İtalyan temsilcisiyle sözleşmesinin sona erecek olması tecrübeli futbolcuyu transferi için cazip kılıyor. Bu sezon Cagliari formasıyla 22 resmi maça çıkan Lykogiannis, gol ya da asist katkısı üretemedi.

10/10
EFECAN KARACA GÜNDEMİ

Konan ve Seferovic dışında transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son olarak Efecan Karaca ismi gündeme geldi. Fenerbahçe, Efecan Karaca için Alanyaspor ile görüşmelere başladı. Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a ilk teklifinin Sinan Gümüş ve para teklifi olduğu fakat Alanyaspor'un bunu reddettiği iddia edildi. Fenerbahçe ve Alanyaspor takas görüşmelerini sonlandırırken iki kulüp arasındaki görüşmelerin bonservis bedeli üzerinden devam ettiği aktarıldı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.