Fenerbahçe yeni sezon için 3 yıllık anlaşma sağladı! İşte teknik direktör...
01.02.2022

1/10
Fenerbahçe yönetimi yeni sezon için ünlü teknik direktörle el sıkıştı. Son bir görüşme yapan taraflar, pürüzleri giderdi ve taraflar her konuda anlaşma sağladı. Deneyimli teknik adamla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

PEREIRA İLE 19 ARALIK'TA YOLLAR AYRILDI

Fenerbahçe yönetimi, lider Trabzonspor'un puan olarak çok geride kalmasının ardından 19 Aralık 2021'de teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmıştı. Takımı geçici olarak 12 Ocak 2022'ye kadar Zeki Murat Göle çalıştırdı.

2/10
2. İSMAİL KARTAL DÖNEMİ

12 Ocak 2022'de ikinci İsmail Kartal dönemi resmen başladı. Sarı-lacivertli kulüp 2014'te takımı çalıştıran deneyimli teknik adamla sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

3/10
YARIM SEZONLUK ANLAŞMA

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Öncelikli tercihimiz, önümüzdeki sezonda takımımızı çalıştıracak Teknik Direktörümüzün, 2021-2022 sezonunun geri kalan kısmında da A Takımımızın başında yer almasıydı. İstişare süreçlerimiz devam ederken teknik direktör adaylarımız, sezon ortasında göreve başlamak yerine yeni sezon itibariyle başlamayı tercih ettiklerini bildirmişlerdir. Futbol A Takımı teknik direktörlüğü için İsmail Kartal ile yarım sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.“

4/10
ÜNLÜ TEKNİK ADAMLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, uzun süredir takımın başına getirmek için görüşmelerde bulunduğu ünlü teknik direktör ile anlaşmaya vardı.

5/10
ŞARTLARINI KABUL ETTİRDİ

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Joachim Löw, bir önceki görüşmede şartlarının kabul edilmesi durumunda sarı-lacivertlileri çalıştıracağını iletmişti ve son karar Başkan Ali Koç'a kalmıştı.

6/10
SÖZLEŞME 3 YILLIK OLACAK

Alman teknik adamın şartlarını uygun bulan Başkan Ali Koç, Alman hoca son bir görüşme yaptı ve taraflar yeni sezon için el sıkıştı. Dünya Kupası apoleti bulunan Alman teknik direktörün 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

7/10
A'DAN Z'YE KAPSAMLI ÇALIŞMA

Başkan Ali Koç ile Joachim Löw oluşturulacak teknik ekip, transfer bütçesi, altyapı projeleri dahil A'dan Z'ye geniş kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe'yi istikrara kavuşturacak doğru ismin Löw olduğuna inanan Koç, uzun süredir emek verdiği anlaşmayı sağladı ve iş sadece ıslak imzaya kaldı.

8/10
İLK TRANSFERİ EFECAN! GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Deneyimli teknik adam, A Milli Takım'ın özel maçta Almanya ile 3-3 berabere kaldığı maçta Efecan Karaca'yı çok beğenmişti. Löw, 32 yaşındaki futbolcuya “Kim bu çocuk! Daha önce adını duymamıştım. Yine iyi bir yetenek çıkarmışsın“ sözleriyle övgüde bulunmuştu. Fenerbahçe yönetimi, Löw'ün çok beğendiği milli oyuncu için Alanyaspor ile görüşmelere başladı.

9/10
2. F.BAHÇE DÖNEMİ OLACAK

Stuttgart'ta teknik adamlık kariyerine başlayan Joachim Löw, daha sonra Fenerbahçe, Karlsruhe, Adanaspor, FC Tirol ve Austria Wien'de görev yaptı. Alman teknik adam 18 yıldır kulüp takımı çalıştırmadı.

10/10
LÖW'ÜN F.BAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe'yi 1998-1999 sezonunda yöneten Joachim Löw, sarı-lacivertli takımın başında 38 maçta süre aldı. 61 yaşındaki teknik adam bu süreçte 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.