Fenerbahçe'de merkeze 4 transfer adayı
31.01.2022

1/5
Sol bek ve golcüde sona gelen Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın yeni hedefi orta saha transferi oldu. İsmail Kartal, gazetecilerle sohbetinde transferde yeni hedefi açıkladı: “İki yönlü, 6-8 numara oynayabilen bir oyuncu olabilir!“

2/5
ELNENY İHTİMALİ

Yönetimin bir süredir bu tanıma uyan bir oyuncuya imza attırmak için çalışmaları sürdürdüğü kaydedildi. Listede önemli isimler var. Adı Galatasaray ile de anılan Arsenal’ın yıldızı Mohamed Elneny ilk adaylardan biri. Mısırlı oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

3/5
INTER'DEN TRANSFER HEDEFİ

Ön plana çıkan diğer orta saha oyuncusu ise İnter’de oynayan Roberto Gagliardini. İtalyan ekibinde bu sezon 14 resmi maçta görev yapan 27 yaşındaki İtalyan yıldız için sezon sonuna kadar kiralama seçeneği masada.

4/5
EVERTON'DAN GBAMIN

Sarı-Lacivertliler, iki yıldızdan birine imza attıramaması halinde başka adaylara yönelmeyi planlıyor. Listede birçok isim var. Bunlar arasında menajerlerin önerdiği Everton’lı Jean-Phlippe Gbamin var.

5/5
NAMPALYS MENDY PLANI

Ayrıca Leicester’da oynayan Nampalys Mendy’nin de bu listede olduğu kaydedildi. Yönetimin, bu iki oyuncunun şartlarını da araştırdığı ortaya çıktı


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.