Trabzonspor istemişti Fenerbahçe transfer için devrede! Kuntz'un yeni prensi
28.01.2022

1/14
Fenerbahçe'de Sivasspor mücadelesinde sakatlanan Filip Novak'ın yerine sol bek transferi yapmak için girişimler hız kazandı. Sarı-lacivertliler bu doğrultuda ilk hamlesini yaptı. Fenerbahçe'nin Reims'te oynayan Ghislain Konan ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. Süper Lig devi bu transfer sonrası sol beke bir takviye daha yapmak için çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'nin bu gelişmeler sonrası gündemine futbolcuyu aldığı belirtildi. Trabzonspor'un da daha önce kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcunun sarı-lacivertli kulübün gündemine geldiği vurgulandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

2/14
KONAN HAMLESİ

Süper Lig devinde Filip Novak'ın sakatlığı sonrası kriz haline gelen sol beke ilk takviyenin yapıldığı iddia edildi. Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Reims forması giyen Ghislain Konan'ın kulübü Reims ile transfer için anlaşma sağlandı.

3/14
KISA SÜRE İÇERİSİNDE GELECEK

Haberin detaylarında 26 yaşındaki sol bekin kısa süre içerisinde İstanbul'a geleceği ifade edildi. Fildişi Sahilleri'nin Afrika Uluslar Kupası'ndan elenmesinin ardından tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe'ye transfer olmak için hazır olduğu vurgulandı.

4/14
1.5 MİLYON EUROYA BİTTİ

Reims ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın detayları da haberin ayrıntılarında yer aldı. Sarı-lacivertlilerin, Fransa Ligue 1 ekibiyle 1 milyon 500 bin euro karşılığında anlaşma sağladığı vurgulandı. Ghislain Konan, Reims formasıyla bu sezon 17 maçta süre aldı. 26 yaşındaki sol bek rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

5/14
BİR TAKVİYE DAHA

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; sarı-lacivertliler sol bek mevkisine bir takviye daha yapmak için harekete geçti. Fenerbahçe'nin bu kapsamda kanca taktığı sol bek belli oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

6/14
EREN ELMALI SÜRPRİZİ

Kasımpaşa'dan sezon başında 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'nin İstanbul ekibinden bir isme daha talip olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin bu sezon sergilediği performansla adından söz ettiren Eren Elmalı'yı transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi.

7/14
CEVABA GÖRE ROTA

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki oyuncunun şartlarını soracağı ve transferde alınacak cevaba göre bir rota çizileceği ifade edildi. Kasımpaşa Kulübü ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Eren Elmalı'nın güncel piyasa değeri 900 bin euro olarak gösteriliyor.

8/14
TRABZONSPOR'UN DA GÜNDEMİNE GELDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da Eren Elmalı'yı transfer etmek istediği belirtildi. Bordo-mavililerin, Kasımpaşa'nın yüksek bonservis bedeli talep etmesinin ardından rotasını Union Berlin'de forma giyen Tymoteusz Puchacz'a çevirdiği öğrenildi.

9/14
YERLİ OLMASI AVANTAJ

Kasımpaşa'dan sezon başında transfer edilen ancak forma şansı bulmakta zorlanan Çağtay Kurukalıp'ı kiralık olarak göndermeyi amaçlayan Fenerbahçe'nin Filip Novak'ın yokluğunda sol bekte sıkıntı yaşamak istemediği vurgulandı. İsmail Kartal'ın öncelikli olarak transfer istediği bu bölgenin Ghislain Konan ile Eren Elmalı ikilisi tarafından oluşturulması gündeme geldi.

10/14
SKORA KATKISI DİKKAT ÇEKTİ

Kasımpaşa formasıyla bu sezon 23 maçta süre alan Eren Elmalı takım arkadaşlarına 2 asist yaptı. 21 yaşındaki genç oyuncunun yerli olması da büyük bir avantaj meydana getiriyor. Fenerbahçe idarecilerinin önümüzdeki sezon düşecek olan yabancı kuralını göz önünde bulundurarak Eren Elmalı transferini istediği öğrenildi.

11/14
KUNTZ'UN GÖZÜNDEN KAÇMADI

İstanbul ekibinde Oussama Haddadi'nin Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a transfer olması sonrası formayı devralan genç futbolcu Kasımpaşa'da bekleneni şu ana kadar verdi. Gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Eren Elmalı'nın A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un da gözünden kaçmadığı belirtildi.

12/14
MİLLİ TAKIM GÜNDEMİ

Eren Elmalı'nın Caner Erkin ve Umut Meraş'ın formsuz olması nedeniyle A Milli Futbol Takımı'ndan davet alacağı ifade edildi. 21 yaşındaki oyuncunun Rıdvan Yılmaz'la birlikte milli takımın sol bekini koruyacağı öğrenildi.

13/14
BEKLENEN ÇIKIŞI YAPTI

Kartalspor altyapısından 2018'de transfer edilen Eren Elmalı, Temmuz 2019'da Kasımpaşa'da Futbol A Takım kadrosuna kadar yükseldi. Silivrispor'da 2019-2020 sezonunu kiralık geçiren genç oyuncu 2020-2021 sezonunda Kasımpaşa'da 6 maçta süre aldı. Eren Elmalı kendisinden beklenen çıkışı bu sezon başında yaptı.

14/14
YÖNETİM VE TEKNİK EKİP BEĞENDİ

Öte yandan Kasımpaşa'da vazgeçilmez isimlerden olan Eren Elmalı, yükselen form grafiğinin ardından lacivert-beyazlı kulüpte teknik ekip ve yönetimin de alkışlarını topladı.


Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Acun Ilıcalı Galatasaray'ı hedef aldı!

Arrow

Acun Ilıcalı: 'Torreira'nın yumrukları Türk futboluna kalktı'

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.