Volkan Demirel'den Fenerbahçe'ye veto! Transfer için izin vermedi
27.01.2022

1/13
Fenerbahçe Kulübü'nde flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp Ocak ayı transfer ve tescil dönemi için çalışmalarını sürdürürken, Fatih Karagümrük'ün yıldız oyuncusu gündeme geldi. Fenerbahçe'nin transfer teklifinde bulunduğu tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmasına Volkan Demirel'in izin vermediği öğrenildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

2/13
4 FUTBOLCUDA COVID

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre; Futbol A Takım kadrosunda yer alan 4 oyuncunun Covid-19 PCR test sonucu pozitif çıktı. Covid-19 testi pozitif çıkan futbolcuların izolasyon sürecinin başladığı öğrenildi.

3/13
FERDİ'YE İNGİLTERE KANCASI

Fenerbahçe'nin ve A Milli Futbol Takımı'nın genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na sürpriz bir talip çıktığı iddia edildi. İngiltere Championship ekibi Nottingham Forrest'ın 22 yaşındaki oyuncunun menajerini transfer görüşmeleri için Ada'ya davet ettiği belirtildi.

4/13
TISSERAND'A İZİN ÇIKMADI

Sarı-lacivertli kulübün başarılı savunmacısı Marcel Tisserand'a Saint Etienne'in transfer teklifinde bulunduğu ifade edilmişti. Ligue 1 ekibinin teknik direktörü Pascal Dupraz, Marcel Tisserand transferine Fenerbahçe'nin izin vermediğini dile getirdi. Dupraz, “Marcel Tisserand transferi olmayacak. Bence Tisserand da bize transfer olmak istiyordu ancak Fenerbahçe onu bırakmak istemedi. Transferin bitmesine bir hafta var, bir defans oyuncusuyla anlaşmak istiyoruz“ diye konuştu.

5/13
PESIC GÜNDEME GELDİ

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertli kulübün Fatih Karagümrük forması giyen Aleksandar Pesic'i transfer etmek için girişimlerine başladığı belirtildi.

6/13
VOLKAN DEMİREL İZİN VERMEDİ

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin Aleksandar Pesic transferi için Fatih Karagümrük'e resmi transfer teklifinde bulunduğu öğrenildi. Ancak Volkan Demirel'in Sırp futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vermediği belirtildi.

7/13
EN GÜÇLÜ SİLAHI

Volkan Demirel'in Aleksandar Pesic'i takımın en güçlü silahı olarak gördüğü öğrenildi. Genç çalıştırıcının bu sebeple Fenerbahçe'nin transfer teklifinin kabul edilmemesini istediği ifade edildi.

8/13
PESIC'LE ANLAŞMA SAĞLANDI

Aleksandar Pesic'in ise Fenerbahçe'ye transfer olmak konusunda olumlu baktığı vurgulandı. Sarı-lacivertliler ile Sırp santrafor arasında prensip anlaşması sağlandığı iddia edildi.

9/13
ALİ KOÇ TEKLİF YÜKSELTTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un bu gelişmeler sonrasında Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'yı ikna etmek için teklif yükselttiği belirtildi. Ali Koç'un bonservis bedelinin yanı sıra İstanbul ekibine Sinan Gümüş ve Max Meyer'i önerdiği ifade edildi.

10/13
BİTEN BİR ŞEY YOK

Aleksandar Pesic'in de Fenerbahçe'ye transfer olmak istemesi nedeniyle sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdığı belirtildi. Ancak henüz biten bir şeyin olmadığı kaydedildi.

11/13
HULL CITY'NİN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Aleksandar Pesic için Hull City de devreye girmişti. Sırp golcü İstanbul'da kalmak istediğini belirterek Acun Ilıcalı'ya teşekkür etmişti. Instagram hesabından açıklama yapan 29 yaşındaki golcü, “Bana gösterdiği ilgiden dolayı Acun Ilıca'ya teşekkürlerimi sunuyorum. Ailemle konuştuktan sonra İstanbul'da kalmaya karar verdim. Son günlerde çok düşündüm. Menajerim bana çok yardımcı oldu ve İstanbul'da kalmaya karara verdik“ ifadelerini kullanmıştı.

12/13
SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

Fatih Karagümrük'ün Sırp golcüsü Aleksandar Pesic bu sezon Süper Lig'de 21 maçta forma şansı buldu. Aleksandar Pesic bu mücadelelerde 12 kez gol sevinci yaşadı. 29 yaşındaki santrafor takım arkadaşlarına 2 asist yaptı. Aleksandar Pesic bu performansıyla gol krallığı yarışında zirvede yer aldı.

13/13
SÖZLEŞMESİ 2023'TE BİTECEK

Aleksandar Pesic'in Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek. Sırp futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak gösteriliyor. 29 yaşındaki oyuncu şu ana kadar 1 kez Sırbistan Milli Takımı forması giydi.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.