Fenerbahçe transferi patlatmaya hazırlanıyor! Süper Lig'de yılın takası...
26.01.2022

1/11
Süper Lig'de ara transfer döneminde hareketlilik yaşanıyor. Fenerbahçe'de yılın takasını yapmak için kolları sıvadı. Hull City'nin de teklifini reddeden Pesic'e sarı-lacivertli takım talip oldu. Başkan Ali Koç, oyuncuyua transfer etmek için Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile görüşmesini yaptı. Fenerbahçe bu transferde Alman oyuncusunu takas edecek. İşte Süper Lig'de yılın takasının detayları...

2/11
Ligin ikinci yarısında teknik direktör İsmail Kartal ile yola devam etmeyi seçen Fenerbahçe'de transfer çalışmalarını da devam ettiriyor. İsmail Kartal, Sarı-lacivertlilerin başında Süper Lig'de çıktığı 3 maçta; 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

3/11
Gol yollarında daha etkili olmak isteyen Fenerbahçe, bu mevkii için harekete geçti. Gol bölgesinde Mergim Berisha, Serdar Dursun ve Enner Valencia'dan istediğ katkıyı alamayan Fenerbahçe, devre arasında kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak istiyor.

4/11
F.BAHÇE LİGİN GOL KRALI PESİC'İ TRANFER ETMEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Sarı-Lacivertliler, Vavarcars Fatih Karagümrük'ün sezon başında Maccabi Tel Aviv'den bedelsiz transfer ettiği Sırp santrfor Aleksandar Pesic'in transferini bitiriyor.

5/11
PESİC, HULL CİTY'NİN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Sezonun ilk yarısında gol yollarında büyük sıkıntı çeken Fenerbahçe gözünü Karagümrük'ten Aleksandar Pesic'e dikti. Sırp santrforun, İngiltere Championship ekibi Hull City'nin teklifini reddetmesi de sarı-lacivertlileri bu transfer için öne çıkardı.

6/11
İLK GÖRÜŞME OLUMLU GEÇTİ

Başkan Ali Koç, mevkidaşı Süleyman Hurma ile yaptığı ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. Sözleşmesi 30 Haziran 2023'te bitecek Sırp golcüden para kazanmak isteyen Hurma ile bonservis konusunda büyük ölçüde anlaşma sağlandı ancak Fenerbahçe'nin kadrosundan bir yabancı göndermesi gerektiği için temaslar farklı bir boyut kazandı.

7/11
KADROYU RAHATLATMA DERDİNDE

Sarı-lacivertliler, 21 Süper Lig maçında attığı 12 golle krallık yarışında zirvede yer alan oyuncuyu almak için elindeki yabancılardan birini göndermek zorunda. O nedenle Karagümrük'e takas formülü sunuldu.

8/11
Bu ismin Max Meyer olma ihtimali hayli yüksek. Fenerbahçe eğer bir yabancı ile sözleşmesini feshedemezse, Pesic'i kadrosuna katamayacak. Bu nedenle transfere karşılık bir oyuncuyu vererek hem maaş bütçesinde rahatlama hem de kontenjan açılması sağlanmış olacak.

9/11
Acun Ilıcalı Pesic'in teklifi reddetmesinin ardından devreden çekildi ve Pesic de İstanbul'da kalmak istediğini açıkladı. Süper Lig'de ilk yarıyı 12 gol ve 2 asistle bitiren tecrübeli oyuncunun yarın başlayacak Antalya kampına katılacak.

10/11
GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE!

Aleksandar Pesic, bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla çıktığı 21 maçta 12 gol atarak Süper Lig'de gol krallığı zirvesinde yer alıyor.

11/11
ALLAHYAR İNGİLTERE YOLCUSU!

Fenerbahçe ile Acun Ilıcalı'nın satın aldığı Hull City, Allahyar için prensip anlaşmasına vardı. Böylece yabancı oyuncu sayısı 14'e düşecek. 2 isimle daha yolların ayrılması halinde sol bek ve golcü alınması planlanıyor.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.