Newcastle Szalai'yi transfer etmeli mi? İngilizlerden flaş rapor
26.01.2022

1/4
Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai'nin ismi, Avrupa devleriyle anılmaya devam ediyor. Adı uzun süre Chelsea ile anılan yıldız futbolcu için şu an en ciddi aday Newcastle United. Peki Szalai transfer edilmeli mi? İşte İngilizlerin o raporu...

2/4
Sessiz sedasız transfer olduğu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan ve adı Avrupa devleriyle anılmaya başlanan Szalai, yuvadan uçabilir.

Newcastle United'ın istediği yıldız futbolcu ile ilgili İngilizler bir analiz yayınladı. İşte raporda geçen o sözler;

3/4
“Newcastle patronu Eddie Howe, bu ay savunma takviyesine umutsuzca ihtiyaç duyduğu için kesinlikle bu haberler dolup taşacak. Kulübün savunma sicili bu sezon berbat ve bu da defansı geliştirmeleri gerektiğini gösteriyor.

Sadece Norwich, Magpies'den daha fazla gol yedi ve Howe'un tarafı tüm dönem boyunca sadece iki maçta gol yemedi. Bu nedenle, Szalai'nin imzası bu duruma çözüm olabilir.“

4/4
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Emre Belozoğlu, bir defasında defans oyuncusu ve takım arkadaşlarından birini övdü. Belözoğlu, “Attila Szalai ve Dimitris Pelkas hakkında çok hızlı geri bildirim aldık. Antrenmanlarda sanki yıllardır Fenerbahçe'de oynuyormuş gibi en çok gürültüyü çıkaran ve en son aramıza katılan Szalai. Bu isimler çok örnek oyuncular.“ dedi.

Bu, stoperin sürekli olarak yüksek bir seviyede performans gösterebildiğini ve aynı zamanda Szalai'nin sahada ve antrenmanda lider olduğunu gösteriyor. Takıma liderlik ederek etrafındakilerin savunmadaki seviyesini yükseltebilir ve bu da onu kadroya mükemmel bir katkı yapabilir.

Howe, Premier Lig'de hemen performans göstermesine güvenirken, yıllar içinde geliştirmek için birlikte çalışabileceği 24 yaşında bir savunmacıya sahip olmayı kesinlikle çok isterdi. Bu nedenle, oyuncunun kulübün transfer istek listesindeki isimlerden biri olduğunu bilmekten mutluluk duyacaktır.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.