Fenerbahçe'den dev operasyon! Başakşehir maçına yetişmesi amaçlanıyor
25.01.2022

1/13
Fenerbahçe'de transfer operasyonu resmen başladı. Milli maçlar sebebiyle lige ara verilmesini fırsat bilen Sarı Lacivertliler, yıldız simi Başakşehir maçına yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor. İşte ayrıntılar...

2/13
ZİRVEDEN UZAKLAŞTI

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son maçta deplasmanda Sivasspor'la berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı. Trabzonspor'un da kazandığı haftada 2 puan kabeden Sarı Lacivertliler zirve iddiasından uzaklaştı.

3/13
TRANSFER KARARI

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı fırsat bilen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ve Başkan Ali Koç arasında yapılan görüşmeden transfer kararı çıktı.

4/13
NOVAK EN AZ 1 AY YOK

Transfer çalışmaları için hareket eden Fenerbahçe öncelik sol beke verilecek. Filip Novak’ın Sivasspor deplasmanında sakatlanması ve 1 ay sahalardan uzak kalacak olması sonrası bu bölgeye takviye planlanıyor.

5/13
KONAN İSMİ ÖNE ÇIKTI

Teknik direktör İsmail Kartal alternatifsiz kalan sol bek için takviye istediğini dile getirmişti. Tüm bu gelişmelerin ışığında Ghislain Konan ismi öne çıktı.

6/13
UEFA İÇİN SON TARİH 2 ŞUBAT

26 yaşındaki Fildişili Konan, Stade Reims formasıyla bu sezon Ligue 1’de 17 maçta oynadı, 1 gol attı, 2 asist yaptı. UEFA listesi için 2 Şubat’a kadar transferde hamle yapılması gerekiyor.

7/13
HEDEF BAŞAKŞEHİR MAÇI

Türkiye’de de transfer dönemi 8 Şubat’ta sona erecek. O nedenle Konan konusunda Fenerbahçe’nin acele etmesi önem taşıyor. 5 Şubat’taki Başakşehir maçına da transferin yetişmesi amaçlanıyor.

8/13
FERDI VE OSAYI DENENDİ

Caner Erkin’le yolları ayıran ve sadece Novak’la kalan Fenerbahçe’de Kasımpaşa’dan alınan 19 yaşındaki Çağtay Kurukalıp ise şans bulamıyor, sadece U19 maçlarında oynuyor. Vitor Pereira ve İsmail Kartal bu nedenle Ferdi ile Osayi’yi burada kullanmak zorunda kaldı.

9/13
ALLAHYAR BEKLENTİSİ

Sarı-lacivertliler transfer döneminde en fazla konuşulan isimlerin başında Allahyar Sayyadmanesh geliyor. İranlı golcü, Ukrayna’dan kiradan dönmesi sonrası geleceğine henüz karar verilmedi.

10/13
ALLAHYAR İÇİN BELİRLENEN RAKAM 5 MİLYON EURO

Avrupa’da birçok takım tarafından izlenen genç forvet için şu anda beklemeye geçildi. Hull City ve Anderlecht tarafından istenen Allahyar için makul bir teklif bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi 5 milyon euronun altında hiçbir teklife sıcak bakmıyor.

11/13
YABANCI SAYISI ZORLUYOR

Sarı-lacivertlilerde şu anda 14 yabancı bulunuyor. Kiradan dönen Allahyar için oynama şansı şu anda yok. Takımın bazı yabancı oyuncularla yolları ayırması gerekiyor. Burada da kısıtlı zaman can sıkıyor. Kadroda yabancı kontenjanı açılsa da 2 Şubat’ta UEFA’ya liste verileceği içim zaman daralıyor. Eğer 2 Şubat’a yetişmezse Türkiye’deki son tarih olan 8 Şubat’a odaklanılacak ve yeni gelecek yabancılar anca Süper Lig’de oynayabilecek.

12/13
PESIC, ADA'YI REDDETİ FENERBAHÇE DEVREYE GİRDİ

Transfer döneminde adı Hull City ve Fenerbahçe ile anılan Aleksandar Pesic son kararını verdi. Karagümrük’le bu sezon ligde 12 gol atan ve krallıkta ilk sırada gelen Pesic, İstanbul’da kalacağını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp tarafından da istenen golcü oyuncu, ailesiyle görüşerek böyle bir karar aldığını belirtti. Pesic dışında Fenerbahçe için Vedat Muriç ismi de anılıyor. Kosova basınına göre, Muriç, Fenerbahçe’ye geri dönmek istiyor.

13/13
TISSERAND İDDİASI

Kadrosundaki yabancı sayısını azaltmak isteyen sarı-lacivertlilerde Marcel Tisserand için sürpriz bir iddia dikkat çekti. 28 yaşındaki stoperi Fransa’nın St Etienne kulübü istiyor. Fransa basınında yer alan haberlerde, St Etienne’in hocası Pascal Dupraz’ın Tisserand’ı kadrosunda görmek istediğini kulüp yönetimine ilettiği aktarıldı.Daha önce Kongolu stoperle Toulouse’da çalışan teknik direktör Pascal Dupraz’ın bu transferi hızlı bir şekilde talep ettiği vurgulandı. Hatta St Etienne’in hocası, eski oyuncusuyla olumlu bir görüşme yaptı. Fenerbahçe’de bu sezon 13 maçta forma giyen Marcel Tisserand’ın piyasa değerinin 3.6 milyon euro olduğu bildirildi.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.