Önder Özen: "Fenerbahçe'yi ameliyata aldı"
22.01.2022

1/9
Önder Özen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi NTV Spor'da değerlendirdi.

2/9
İLK YARI 3-0 OLABİLİRDİ

Fenerbahçe, ilk devre 2-0, 3-0 soyunma odasına girebileceği 45 dakika oynadı. Fenerbahçe, biraz da direkt oynayıp, bence doğrusunu da yaparak ilk yarıda 4 tane fırsat yakaladı. Bir tane de gol yaptı, o bölümde 2-0 3-0 olabilirdi.

3/9
DEFOLARI ORTAYA ÇIKTI

Sivasspor, ikinci yarıdaki çıktığı tempoyla 20 dakika daha oynayabilirdi. Fenerbahçe'nin ise fiziksel defoları ortaya çıktı.

4/9
KENARDAN GELENLER YETERSİZ

Fenerbahçe'den kenardan gelen oyuncular yetersizdi. Pelkas, fizik olarak kuvvetli değil. Berisha da öyle. Kenardan gelenlerin ciddi bir katkısı olmadı. Ama Sivasspor'da girenler zıpkın gibiydi.

5/9
FİZİK KALİTESİ EN YÜKSEK TAKIM

Sezon başından beri söylüyoruz. Sivasspor, Konyaspor ile birlikte ligin fizik kalitesi en yüksek takımı. Fizik olarak herkesi büküyorlar. Fiziksel farklarını ortaya koyuyorlar. Maç 1-1 bittiyse, bunda Sivasspor'un maça başlangıç oyununun etkisi var.

6/9
İKİNCİ BİR OYUNCU YOK

Fenerbahçe'yi analiz ettiğiniz zaman, Fenerbahçe'nin yüksek fizik kalitesinde olmadığı çok açık. Sezon başından bu yana fiziksel formu tek oyuncu var, o da Crespo. İkinci bir oyuncu yok Fenerbahçe'de.

7/9
BU SEZON HİÇ OLMADI

Fenerbahçe'nin fizik kalitesi yüksek oyuncusu hiç olmadı bu sezon. İsmail hocaya bir parantez açmayalım, onun durumu değil bu. Sezon başında olacak bir şey bu.

8/9
OYUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ ALMADI

Fenerbahçe, çok rahat ilk yarıda 2-0, 3-0'ı bulabilirdi. İkinci devre Sivasspor, tek devrede 3-1, 4-1 falan yapabilirdi. Sivasspor, bunu oyun üstünlüğü ile yaptı. Fenerbahçe, oyun üstünlüğünü alarak yapmadı.

9/9
AMELİYATA ALDI

Sivasspor, bir puanı hak etti, daha fazlasını da alabilirdi. Fenerbahçe de bir puan kazandım diye bakmalı. Sivasspor ile oynamak dişçi koltuğuna oturmak gibi. Fenerbahçe, ilk yarıda oturmadı o koltuğa ama ikinci yarıda Sivasspor ameliyata aldı. O yüzden Fenerbahçe için Sivasspor deplasmanında bir puan kazanç.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.