İngilizler duyurdu... Fenerbahçe'den Mohamed Elneny bombası!
19.01.2022

1/7
Ara transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için İngiltere'den flaş bir iddia geldi. Sarı-lacivertlilerin, Asenal'de forma giyen eski Beşiktaşlı Mohamed Elneny'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladığı kaydedildi. İşte detaylar...

2/7
Süper Lig'de zirve yarışının gerisinde kalan Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvadı. Ara transfer döneminde yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, Mohamed Elneny'yi gündemine aldı.

3/7
İngilizlerin ünlü yayın organı The Sun'ın, Sport360Egypt'ye dayandırdığı habere göre; Fenerbahçe, Elneny için girişimlere başladı.

4/7
Şu anda Afrika Uluslar Kupası'nda Mısır ile uluslararası görevde olan 29 yaşındaki oyuncu, Arsenal'deki sözleşmesinin son altı ayına girdi.

5/7
Topçular'ın teknik direktörü Mikel Arteta'nın, takımın maaş yükünü azaltmak için Mısırlı orta sahanın ayrılığına izin verebileceği belirtildi.

6/7
Elneny'nin Beşiktaş'ta geçirdiği 2019-2020 sezonunda başarılı bir performans sergilediğine de değinen The Sun, yıldız ismin yeniden Türkiye'ye dönmesinin yakın bir ihtimal olduğunu duyurdu.

7/7
Tarafların Afrika Uluslar Kupası sona ermeden önce görüşüp anlaşmaya varmaları bekleniyor. Herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde Elneny'nin en geç ara transferin son günü olan 8 Şubat'ta Fenerbahçe'ye imza atabileceği belirtiliyor.


Arsenal ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Elneny, bu sezon takımıyla 10 resmi maça çıkarken, 1 asist yaptı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.