Fenerbahçe'nin Rus voleybolcusu sosyal medyayı salladı!
19.01.2022

1/9
Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının başarılı smaçörü Arina Fedorovtseva “2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu“ listesine girmeyi başardı. Rus yıldız, sahadaki başarısının yanı sıra sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da büyük ilgi görüyor.

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncü olarak büyük başarıya imza atan Fenerbahçe Opet'te Rus smaçör Arina Fedorovtseva büyük dikkat çekiyor.

2/9
BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Fenerbahçe Opet’in Sarı Melekleri’nden Rus smaçör Arina Fedorovtseva genç yaşına rağmen Uluslararası Voleybol Federayonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü olan takımına yaptığı önemli katkılar ile taraftarlardan takdir topladı.

3/9
EN İYİ 12 VOLEYBOLCU ARASINDA

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının başarılı smaçörü Arina Fedorovtseva, FIVB'nin “2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu“ listesinde 8. sırada yer aldı. “2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu“ listesine Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının Kaptanı Eda Erdem Dündar da listede yer alıyor.

4/9
LİSTENİN ZİRVESİNDE ESKİ FENERBAHÇELİ

“2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu“ listesi, Volleyball World tarafından Milletler Ligi, Avrupa Şampiyonası ve Tokyo Olimpiyat Oyunları gibi 2021 yılının en önemli spor organizasyonları baz alınarak hazırlandı. Listenin zirvesinde Fenerbahçe'nin eski voleybolcusu Kim Yeon-koung yer alıyor.

5/9
PAYLAŞIMLARI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Arina Fedorovtseva sahadaki başarısının yanı sıra sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da büyük ilgi görüyor. Zaman zaman İstanbul gezilerine çıkan Rus sporcu bu anları paylaşmayı ihmal etmiyor.

6/9
TAKİPÇİ SAYISI PATLADI

Transfer açıklandıktan sonra 7 bin civarında takipçisi olan sporcunun kitlesi 28 bine yaklaşmıştı. Rus yıldızın şu anki takipçi sayısı ise 156 bin.

7/9
17 YAŞINDA 'RÜYA TAKIM'DA

Henüz 17 yaşında olan başarılı smaçör Federovtseva turnuvanın sonunda belirlenen ve turnuvanın en iyilerinden oluşan Rüya Takımı'nın smaçörleri arasında yer almayı başardı.

8/9
18 YAŞINDA BÜYÜK POTANSİYEL

19 Ocak 2004 tarihinde Moskova’da dünyaya gelen Rus smaçör kendisi gibi sporcu olan ve 2004 yılında Olimpiyat şampiyonluğu, 2011 ve 2015 yıllarında ise Avrupa şampiyonluğu kazanan Rus milli kürekçi Sergey Fedorovtseva’nın kızı. Ailesinde de sporla iç içe kişiler olan genç smaçörün kız kardeşi Maria Fedorovtseva ise Rus Milli Jimnastik Takımı’nda yer alıyor.

9/9
EN İYİ SAMÇÖR ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Henüz 15 yaşındayken 2019 CEV U16 Avrupa Şampiyonası’nın ‘En İyi Smaçör’ü seçilen Fedorovtseva, 2020 CEV U17 Avrupa Şampiyonası’nda Rusya Milli Takımı ile şampiyonluk duygusunu tattı. Şampiyonanın ‘En İyi Smaçörü’ seçilen Sarı Melek, aynı zamanda ‘En Değerli Oyuncu’ (MVP) ödülünü de kazanmayı başardı. 21 Mayıs 2021’de ise Fenerbahçe Opet, başarılı smaçörü renklerine bağladı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.