Yeni teknik direktör derken Ali Koç'tan Gareth Bale sürprizi! Ali Koç 4 menajerin hiçbiriyle...
17.01.2022

1/15
Yeni teknik direktör arayışlarına koyulan ve Londra'ya uçtuğu söylenen Ali Koç'un bazı transfer görüşmeleri yapmak için de nabız yokladığı bildirildi. İşte Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi...

2/15
Gelen bilgilere göre Koç, Löw’le ilgili ilk maddi görüşmeyi deneyimli teknik adamın menajeri Harun Aslan’la yaptı. Aslan’ın bazı istekleri çok aşırı gelse de Fenerbahçe başkanı, karşılanmayacak istekleri olmadığı fikrine ulaştı. İşte Aslan’ın Löw için istedikleri.

3/15
* Yılda 3.5 milyon euro net maaş. 1.5 milyon euro’yu geçmeyecek şekilde şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi primleri.Teknik ekibin görev süresi boyunca Avrupa’dan bir kupa kazanılması durumunda, o yıl UEFA’dan kazanılan primin yüzde 25’i.

4/15
* 2+3 yıllık sözleşme… 2 yıllık Ali Koç’un başkanlık süresinin sonuna kadar olan süreç. 3 yıllık ise bir sonraki dönemi kapsayacak.

5/15
* Tek taraflı sözleşme feshi durumunda 10 milyon euro tazminat. Artı sözleşmesinin sonuna kadar alacağı rakamın tek seferde ödenmesi.

6/15
* Hali hazırda Alman Milli Takımı’nda görev yapan iki antrenör. Ayrıca yine Almanya’dan konusunun uzman iki profesyonel. Toplam 4 kişilik ekip.

7/15
* Transferde koordinasyon. İsimleri Löw ve ekibi belirleyecek. Başkan görüşmeleri yapacak. Başkan ya da yöneticiler, teknik heyetin önüne futbolcu sunmayacak. Teknik heyetten habersiz herhangi bir transfer yapılmayacak.

8/15
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Londra’da bulunduğu süreçte sürpriz görüşmeler yaptı… Arsenal, Brentford, Milwall, Wimbledon ve West Ham kulüplerinin profesyonelleri ile bir araya geldi.

9/15
Bu isimler şöyle:Mark Gonnella (Arsenal Medya ve İletişim Direktörü)Phil Giles (Brentford Futbol Yardımcı Direkörü)James Berylson (Milwall kulüp yöneticisi)Ivor Heller (Wimbledon ticari direktörü)Ben Illingworth (West Ham maç günü operasyonları direktörü)

10/15
Gelen bilgilere göre Ali Koç gelecek sezon sadece teknik direktör konusunda değil futbol yapılanması konusunda da çok büyük bir değişikliğe gidecek. Profesyonel yapılanmaya Premier Lig tecrübesi olan üst düzey tecrübeli isimler ekleyecek. Profesyoneller en üst kademeden en alt kademeye kadar çok yetkin kişiler olacak.

11/15
Medya iletişimi tamamen değişecek. FBTV başta olmak üzere tüm medya kanalları yenilenecek. Ticari ilişkiler departmanı yenilenecek. Özellikle maç günü yapılacak etkinlikler konusunda yeni bir operasyon şekli geliştirilecek.

12/15
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç David Mananseh, Jonathan Barnett, Harun Aslan ve Miguel Macedo gibi dört çok ünlü menajerle görüşmesine rağmen bir tanesiyle bile transfer görüşmesi yapmadı…

13/15
Bu menajerlerin elinde Fatih Terim’in gözdesi Gedson’un (Macedo) yanı sıra Bakambu, Bale, Rojo (Barnett), Draxler ve Joelinton (Rogon) gibi üst düzey dünya yıldızları yer alıyor.

14/15
Hatta ilk etapta Ali Koç’un, Barnett ve Mananseh ile yaptığı görüşme Londra’dan İstanbul’a, Real Madrid’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Gareth Bale için yapıldığı şeklinde yansıdı. Ancak Ali Koç’un, teknik direktör belirlemeden herhangi bir oyuncu için görüşme yapmak istemediği öğrenildi.

15/15
Bu arada gelen bilgilere göre Barnett ile Mananseh görüşmesinde Bale konusu iki tarafça da masaya hiç getirilmedi.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.