Fenerbahçe'ye sürpriz öneri! İngiltere'den üç hoca...
17.01.2022

1/6
Gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, Avrupa'ya çıkarma yaparken, başta Joachim Löw olmak üzere birkaç isimle daha temasa geçti. Menajerlerin ise Başkan Koç'a İngiltere'den 3 hoca önerdiği ortaya çıktı. İşte o isimler ve detaylar...

2/6
Fenerbahçe, Vitor Pereira'dan boşalan teknik direktörlük görevine geçici olarak İsmail Kartal'ı getirirken, gelecek sezon takımın kime emanet edileceği se belirsizliğini koruyor.

3/6
Gelecek sezonun teknik direktör adayları ile görüşmek için yurt dışına giden başkan Ali Koç en son Londra'da görüntülendi.

4/6
Joachim Löw ile Almanya'da bir araya geldikten sonra Ada'ya geçen Koç'un burada Hull City'yi satın alan Acun Ilıcalı ve bazı menajerlerle buluştuğu belirtiliyor. Ali Koç'un Jorge Jesus ile de görüştükten sonra İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

5/6
MENAJERLER 3 İSİM ÖNERDİ

Hoca arayışlarının hız kazandığı Kanarya'ya menajerlerden de teknik direktör önerileri geliyor... Başkan Ali Koç'un İngiltere'de olması nedeniyle Sam Allardyce, Frank Lampard ve Steve Bruce'un isimleri ortaya atıldı.

6/6
Üç teknik adam da boşta bulunuyor. 43 yaşındaki Lampard son olarak Chelsea'da görev yaptı. Allardyce, West Bromwich'i, Bruce ise Newcastle'ı çalıştırmıştı.


Fenerbahçemizin muhtemel ilk 11'i

Arrow

3 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Mourinho'dan Arda'ya transfer telefonu

Arrow

Rıdvan Dilmen'den Mourinho ve İrfan Can Kahveci için flaş iddia

Arrow

Fenerbahçe'de Mourinho'yu bekleyen zor karar!

Arrow

Twente - Fenerbahçe maçında Chris Kavanagh düdük çalacak

Arrow

İsmail Kartal dönüyor! Yeni takımı...

Arrow

2 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.